2777
2789
عنوان

سوتی سمی

97 بازدید | 15 پست

سوتی سمی چی دادین؟ برا خودم اینه(ی روز داخل ی اداره بودم و خیلی هم بزرگ بود کلی هم شلوغ مامانم گفت برو تو ماشین بشین تا کارم تموم شه منم فک کردم درش برقیه با مغز رفتم تو در تازه بعدشم نتونستم برم بیرون بلد نبودم باز کنم یعنی ی ملت داشتن بهم میخندیدننننن)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بچه بودم توی استخر اسهال شدم. استخر رو تخلیه کردن افتضاح بود

😐😑🤣🤣🤣🤣وای چه دارک

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

رئیسم نبود تو سوئیت کاریم تنها بودم قشنگ برای خودم کیف میکردم و معده ام رو خالی میکردم که رئیسم امد تو و دماغش رو گرفت البته چون لوله گاز بالاسرم بود و هر دفعه سرم میخورد بهش و بوی گاز پخش میشد منم وانمود کردم بوی گازه

هعی جونم براتون بگه

ما مدرسه با کاغذ مچاله توپ درست کرده بودیم تو سالن مدرسه بازی میکردیم همین پایه دوازدهم پارسال

بعد توپو دادن سمت من بدو بدو رفتم بگیرم

توپ رفت زیر پای یه نفر

منم هعی با پام زدم تو پاهاش هعی هلش میدادم بعد گفتم مگه کوری برو اون ور دیگه

واییی چشمتون روز بد نبینه سرمو بالا اوردم دیدم معاونه😐

منو میگید چشام ۴ تا شده بود

دوستامم هعی میخواستم بهم بفهمونن من احمق فکر میکردم دارن تشویقم میکنن🙄🤣

هیچی دیگه عذر خواهی کردم پاچه ها معاونو تکوندم

نفسا همه حبس شده بود هیچکسی هم هیچی نمیگفت

بعدش مثل جت فرار کردیم تو کلاس اینقدر خندیدیم که نگو😑🤣🤣

🌱دیگه کنکوری نیستم؛این رسم دیرینه روزگار است؛سرانجام، چنگال تقدیر، مردمان غافل بهره مند از خورشید را به کام تاریکی فراق میکشاند.

ابتدایی بودییی؟😂😂

نه نوشتم همین پارسال پایه دوازدهم🤣🤭