2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 81 پست
😐😐😐😑😑😑 فقط اونایی که دنبال قرص برنجن تو این تاپیکیکم مثبت نگاه کنید اه

دقیقا

اینا فکرکردن زندگی دیگران گل و بلبل و خودشون فقط مشکل دارن ،

باید حتما پیش روان شناس بزن و تحت درمان باشن

وگرنه تو واقعیت خوشبحال هیچکس نیست

با چیزایی که گفتی

مشکلاتی که سرت آمد ، دردسرهات ، بیماریهات و ...

اسمت در دسته ( مدار و گروه ) ی حادثه ساز [ حادثه آفرین ] قرار داره

من به علم اسامی آشنام ، خودمم اسمم در دسته ی حادثه ساز قرار داره میخوام عوضش کنم

ریشه ی اصلی مشکلات شما ، در اسم شماست ، اسمتو باید عوض کنی

اگر موافقی مفصل تر توضیح بدم ، برای بعضی کاربرها که خیلی مشکلات و دردسرها و اینا دارن ، توضیح کامل دادم همراه با سند و مدرک از مطالبی از گوگل و یوتیوپ و اینستا و برنامه ی بازار

تهش ریپلای کرد عزیزم من به این چیزا اعتقادی ندادم ( این کاربر مشکلات عدیده ای داشت ، تازه بهش تجاوز هم شده بود ، بهش گفتم قطعاً اسمت حادثه سازه گفت به این چیزا اعتقادی ندارم

انگار به اعتقادِ اونه!

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

این حرفا چیه عزیزمان شاالله درست رو خوب میخونی و یه روزی به خودت میبالی که تو توی شرایط سخت به اینجا ...

مرسی قربونت برم بابت پیام قشنگت دعا کن برام حالم خیلی بده و هیچ کس رو ندارم چیزی بگم بهش حتی ...

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

من اجازه تنها بیرون رفتن ندارم چه برسه برم روان شناس نمیزارن پامو بزارم بیرون میگن رو خودت عیب نزار

میدونم عزیزم ، تا یک سنی همه اینجوری هستن متأسفانه، مادر پدر با ناآگاهی بچه رو منع میکنن 😖

ولی درس بخون بعدش باهاشون کلکل نکن بعد کم کم راضی میشن ان شاالله

عزیزم امیدوارم بهترین بخت سرراهت قرار بگیره خدا هستفقط هیچقوقت به خودکشی فکر نکنننننننبه تهش فکر کن ...

اره اینو راست میگی هیچ کس براش حتی مهم نیست چهار روز بعد جوری منو فراموش می کنن که نگو و نپرس

مرسی عزیزدلم انشالله دو برابر دعای قشنگت برا خودت اجابت شه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

با چیزایی که گفتی مشکلاتی که سرت آمد ، دردسرهات ، بیماریهات و ... اسمت در دسته ( مدار و گروه ) ی حاد ...

خیلیا اسم منو دارن ولی خوشبختن که

عزمزم حتی کسی رو ندارم دردمو بهش بگم صبح با صدای دعوا بیدار میشم بعد این همه مشکلات وقتی می گم افسرد ...

چرا در طول روز کمی از محیط خونه فاصله نمیگیری؟باشگاه ثبت نام کن برو کتابخونه یا خونه مامانبزرگت خیلی جاها هست میتونی فرار کنی از تنش
پناهت حتما نباید یه آدم باشه یه چیزی پیدا کن که ذهنتو یه ذره از اتفاقات دورت دور کنه

خیلی جوونی حیفی ، سنت کمه

ای کاش ای کاش کمی جوان تر بودم ، من ۳۹ سالمه مجردم ( اگه باز متاهل یودم اینق غصه نمیخوردم که لااقل یکی دو تا بچه دارم ،، دیگه کی ازدواج کنم ۲ تا بچه بیارم )

پیارسال خدایی شد اتفاقی ارتعاش اسم رو تو گوگل دیدم ، برام جال شد خوندم و محاسباتشو یاد گرفتم

خلاص کننده در ۳ ثانیه

کدوم کصخلی بهت گفته خلاص کننده در سه ثانیه، اون یه چیز دیگه هست قرص برنچ همونه که حداقل چندساعت خون بالامیارن و کل معدخه و کبدشون ذره ذره آب میشه.

منو باورنداری از پرستارا و اورژانسی ها بپرس

به مشاور رایگان 123 زنگ بزن

تو هم حالا با حرف من سراغ قرص برنج و اینا نرو من امیدم به کنکوره تو هم به یه چی توکل کن بلکه خوب شد اوضاع

کاش از خدا بخوای مشکلاتت تموم بشه تو نیازی به محبت نداری خدارو داری عزیزم

خیلی وقته می خوام اما هر روز بدتر میشه عزیزم درسته خدارو دارم ولی نمی دونم این روزا رو برام قراره کی جبران کنه