2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

616 بازدید | 81 پست

نه پارتنری داشتم تا حالا که دوست داشتن رو بهم یاد بده تو خانواده ای بزرگ شدم که هر روز کتک کاری و فحش مامانم تا می تونست تحقیرم کرد پیش بقیه سلامتیم دچار مشکل شد از نوزادی خیانت و هر کوفت و زهرمار پدر و مادرم رو به چشم دیدم به خاطر اشتباه اونا من دارو و درمان شدم هیچ دوستی ندارم تنهای تنها حق تنهایی بیرون رفتنم ندارم و فقط و فقط ۱۷ سالمه برا این همه مشکل امیدم فقط به کنکور و پارتنر خوبه که شاید در آینده نصیبم شه اگه نشه قرص/ برنج و خلاص ....

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۷ ساله مگه باید پارتنر داشته باشه ؟

نگفتم باید داشته باشه ولی وقتی هیچ کس رو نداره بهش محبت کنه عقده محبت داره

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

قرص برنج چیه؟

خلاص کننده در ۳ ثانیه

عزیزدلم هنوز کوچولویی طبیعیه هنوز کسی رو که ادمت باشه پیدا نکردی
این احساس نیاز به محبت و توجه ممکنه نقطه ضعفت بشه و بخاطرش آسیب ببینی درسته تقصیر تو نبوده تا اینجا ولی اگه تلاشی برای تغییر نکنی فقط به مشکلات گذشته که اسیب بهت زدن فکر کنی اگر آینده ات خوب نباشه تقصیر توعه

واقعاااا چنده قیمتش

تو هم مثل من خسته شدی از زندگی؟

داغون تر ازتوام

تو دیگه چرا؟

چند سالته؟

عزیزدلم هنوز کوچولویی طبیعیه هنوز کسی رو که ادمت باشه پیدا نکردیاین احساس نیاز به محبت و توجه ممکنه ...

عزمزم حتی کسی رو ندارم دردمو بهش بگم صبح با صدای دعوا بیدار میشم بعد این همه مشکلات وقتی می گم افسردم ببرین یه جایی یه درمان کنین می گن رو خودت اسم نزار بهترین زندگی رو داری و این حرفا چیه