2777
2789
عنوان

آرزوی مرگ

| مشاهده متن کامل بحث + 611 بازدید | 81 پست
کجا میفروشن؟

بآزار پیدا می شه ولی نمی دونم چه مغازه آب دقیقا می فروشه

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فقط خواستم بگم قرص برنج سه سوته نیست مرگش

قشنگ زجر میده ذره ذره آدم میمیره

همه تلاشتو کن کنکور یه رشته تاپ قبول شی راحت شی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
خلاص کننده در ۳ ثانیه

والا هرکس خورده زنده نمونده و پشیمون شده

جیگرتو پودر میکنه میفهمی ؟ ، زره زره میکشتت،

کسایی که خوردن همه گریه میکردم و داد میزدم که نجاتم بدین ولی کاری از دست هیچکس برنمیومد و تک تک اعضای بدنش پودر میکرد اونم زنده زنده ، لطفاً به کسایی که اطلاعی از این قرص ندارن پیشنهاد ندین که بخورن این کار عقلانی و انسانی نیست شاید یکی بیاد و امتحان کنه واقعا این کارو نکن

خودت شماهم حتما به روان شناس مراجعه کنین

و این طرزفکر از ذهنتون بیرون کنین

مطمعن باشین تو زندگی خوشبحال هیچکس نیست

😐😐😐😑😑😑 فقط اونایی که دنبال قرص برنجن تو این تاپیکیکم مثبت نگاه کنید اه

امیدارم زندگی اون قدر بهت فشار نیاره هم تو هم دیگه نتونی مثبت نگاه کنی چون خودم مثبت نگر ترین بودم یه زمانی

باشد که روزگار بچرخد به کام دل❄️باشد که غم خجل شود از صبر قلب ما 🌊 و یک روزی کودکی خود را بغل می کنم 🫂و بهش می گم همه چی درست میشه دلبندم صبر کن ...🫶🏻

فقط خواستم بگم قرص برنج سه سوته نیست مرگش قشنگ زجر میده ذره ذره آدم میمیره همه تلاشتو کن کنکور یه رش ...

تنها امیدم ب کنکوره وگرنه درد این روزام بیشتر از زجر قرص برنج بوده ...

عزیزم از دوست پسر چیزی برای آدم در نمیشه جز اعصاب خوردی درس تو بخوان تلاش کن یک مهارت یاد بگیر آینده ...

دوست پسر منظورم نبود عزیزم منظور چندین سال بعد همسرم جوری نباشه که مثل الان هر روز دعوا و کتک کاری

این حرفا چیه عزیزم

ان شاالله درست رو خوب میخونی و یه روزی به خودت میبالی که تو توی شرایط سخت به اینجا رسیدی

من مطمئنم آدمای سختی کشیده قدر موفقیت هاشون و فرصت هاشونو بهتر میدونن و موفق تر میشن

اصلا هم به گزینه آخر فکر نکن

تو تازه اول راهی عزیزم

تو تازه داری شکوفا میشی

آرزوی منه کاش الان هم سن تو بودم

بهترین نقطه برای شروع بهترین کارها برای تضمین آیندهت

پدر مادرت بلد نبودن یا نخاستن تو بهشون یاد بده آدم چطور باید موفق بشه

برای شادی روح همه ی درگذشتگان و مادرم صلوات...اللهم صلی علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم و فرجنا بهم
امیدارم زندگی اون قدر بهت فشار نیاره هم تو هم دیگه نتونی مثبت نگاه کنی چون خودم مثبت نگر ترین بودم ی ...

عزیزم امیدوارم بهترین بخت سرراهت قرار بگیره خدا هست

فقط هیچقوقت به خودکشی فکر نکننننننن

به تهش فکر کن که وقتی خاکت کردن هیچکس حتی سر قبرتم نمیاد هیچکس در جهان مهمتر از خودت نیست

والا هرکس خورده زنده نمونده و پشیمون شده جیگرتو پودر میکنه میفهمی ؟ ، زره زره میکشتت، کسایی که خوردن ...

من اجازه تنها بیرون رفتن ندارم چه برسه برم روان شناس نمیزارن پامو بزارم بیرون میگن رو خودت عیب نزار