2777
2789
عنوان

گریم گرفته 💔😭😭

170 بازدید | 20 پست

شنبه تولدمه داره ۱۶ سالم میشه

شاید بگی چرا ناراحتی سنی نداری که

اما من فقط تا ۱۱ سالگی زندگی کردم اولین اتفاق تلخ مرگ مادرم بود بقیشم بعد اون من نفهمیدم این چند سال چطور گذشت اما خیلی سخت گذشت یادمه راهنمایی که بودم تو مدرسه سرزنش میشدم که چرا درس نمیخونم اونا نمیدونستن که سال اولی بود که مادرمو نداشتم و وقتی میومدم خونه فقط میخوابیدم یعنی اینطوری ناراحتیمو کمتر میکردم الانم که دارم میرم دوم دبیرستان راستش میترسم که آینده ای نداشته باشم به جایی نرسم خیلی میترسم چون من سعی خودمو کردم همچی باشم برای خودم این عددی که هی میره بالا عمرمه راست میگن دیگه زمان برکت قبلو نداره چطور داره میگذره من که جز درد نفهمیدم چیشد🙃

نیومدم چصناله کنم فقط خواستم بگم گاهی سن واقعا یه عدده

پیشاپیش تولدم مبارک🪽🤍🥲

دختر جنوبم🌊✨🌿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرت دوست داره زندگی کنی موفق باشی درست رو بخونی و خوشحال باشی، برای مادرت سوره حمد بخون خیلی خوبه، براش کمک میشه، برای خودت سوره یس بخون هر روز ، حالت خوب میشه

متاهلم لطفا آقایون درخواست ندید

تولدت مبارک سلولهای مادرت تا ابد در بدن تو تورو زنده نگه میدارن اون همیشه همراهته کسی که بهت زندگی بخشیده و مواظبته

بچسب به درس و موفق شو یه مادر نفس بکشه یا نکشه فقط یه آرزو داره که عروسکش موفق و شاد باشه بخاطرش شاد و موفق زندگی کن

بزرگ شدنت مبارک هر وقت خواستی من اینجا هستم بیا بغلم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی  
تولدت مبارک سلولهای مادرت تا ابد در بدن تو تورو زنده نگه میدارن اون همیشه همراهته کسی که بهت زندگی ب ...

ممنونممممم

خیلی زیبا نوشتی مهربون 💛🙃

دختر جنوبم🌊✨🌿

مادرت دوست داره زندگی کنی موفق باشی درست رو بخونی و خوشحال باشی، برای مادرت سوره حمد بخون خیلی خوبه، ...

الان نمیدونم واقعا با درس خوندن میشه

موفق شد یا نه همینم دیگه داره نا امیدم میکنه💔

دختر جنوبم🌊✨🌿

ممنونمممممخیلی زیبا نوشتی مهربون 💛🙃

عزیزمی💜 آرزوهای مامانت رو زندگی کن اون الان درون تو زنده است پس خوشبخت و شاد باش😘😘😘😘😘

چاره ای ندارم جز اینکه پزشکی قبول بشم  کیپاپر  عاشق زندگی