2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

300 تومن داره از طرف دولت هدیه میده

اپلیکیشن اهرم ماله دولته ، از داخل بازار نصبش کنید. شماره موبایل خودتون رو وارد و در قسمت کد دعوت، کد زیر رو وارد کنید و گزینه ورود رو بزنید.اگههه کد دعوتو نزنید بهتون پولو نمیده 👇👇👇

کد دعوت: JCG2ZC

خواهرم اینکارو کرد.قبل از اینکار به این فکر کنید وقتی میرید زندگی خانواده تونو نابود میکنید.حرف ها و کارهایی که میتونستن بکنن ولی نکردن...یا برعکسش.خاطراتی خوشی که دارید با تلخی و غم تا آخر عمر مرور میشن

بچه بودم تو ساختمون بغلیمون پدر خانواده وقتی بچه هاش رفته بودن عروسی خودش رو دار زد.

هیچ وقت گریه خانمش و بچه هاش از ذهنم پاک نمیشه😭😭

من نگویم که مرا از قفس آزاد کنید*قفسم برده به باغی و دلم شاد کنید

سه نفر از اطرافیانم بودن که خودکشی موفق داشتن،

نزدیک ترینشون دوست صمیمیم بود،

و البته... خودمم سابقه خودکشی ناموفق رو داشتم قبلا

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

حتما

رگمو زدم و زنده موندم و الان هر بار رو دستمو نگاه می کنم احساس می کنم وجودم دو شقه شده و سر اینکه این بلا رو سر خودم آوردم با خودم دعوا می کنم

درخواست بدید قبول می کنم...ولی لطفا مزاحمت ایجاد نکنین...برا خودتون می گم...و اگر نه من که فحش می دم می رم🤷🏻♀️

اره

من یکی از فامیل های دور بابام پسرش خودکشی با قرص کرد اونم بخاطر یه دختر

بعد که بردنش بیمارستان مامانشم اونجا بوده به مامانش میگه مامان پشیمونم ولی دیگه فایده نداشته و چند ساعت بعد میمیره

الان مادرش مونده با یه عالمه حسرت میگه همش اون لحظه هایی که میگه پشیمونم میاد تو ذهنم ولی کاری نمیتونستن براش بکنن

🩵✨️🩵✨️🩵✨️🩵✨️🩵