2777
2789
عنوان

پدرشوهر

49 بازدید | 4 پست

سلام

یه هفته پیش دعوایی با شوهرم داشتم که دعوا سر مسائلی ادامه پیدا کرد . من با پدر شوهرم و مادر شوهرم صحبت کردم و خواستم با شوهرم صحبت کنن ببینن مشکل چیه و چرا بعضی کار ها رو انجام میده . پدرشوهرم گفت من اول باید باهاش خصوصی صحبت کنم حرف های اونم بشنوم . منم گفتم اوکی . حدودا دوهفته گذشت و من پیگیر بودم ببینم صحبت کرده یا نه که مشخص شد صحبت نکرده . بعد ما رو دعوت کردن خونه ناهار ، ما رفتیم اونجا مادر شوهرم گفت بهش با پسرت صحبت کن تا همه هستن و مشکلو حل کنیم . گفت فعلا نه بعداً ، حدودا سه هفته گذشته امروز عصر مادر شوهرم ساعت ۴ زنگ زده بود من حمام بودم وقتی اومدم بیرون ساعت ۵بود. گفت برای شام می خواستیم بیاییم حالا دیگه دیره . گفتم دیر نیست من غذا می زارم تشریف بیارید گفت پس بعد از شام میاییم . گفتم اوکی . تو این مدت شوهرم تو فاز چس کردن بود و محل منو نمیذاشت. به شوهرم گفتم میوه بگیره سرسنگین جواب داد ولی بازم رو انداختم چون زشت بود پذیرایی کم باشه . حالا پدر شوهرم زنگ زده میگه من تازه از سرکار اومدم و خستمه نمیایم. شوهرم هم رفته بود ماشین بذاره در خونه و برگرده گفت شوهرت اینجاست پاشو بیا اینجا صحبت کنیم . منم میوه و چایی و همه چی آماده کرده بودم منتظر بودم .

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خلاصه منم گفتم نمیام ، گفت پس گوشی روی بلند گو هست . منم گفتم اینطوری فایده ای نداره و هیچی عوض نمیشه . خداحافظی کردم و گوشی رو قطع کردم . خیلییی بهم برخورد . اصلا این مدلشو ندیده بودم . من چقدر خواستم بخاطر زندگیمون پادرمیانی کنه اونم اینجوری منو کوچیک کرد .