من۲۴ سالمه بخاطر قد به شدت بلندم خودمو تو خونه حبس کردم از بچگی ...فقط مدرسه میرفتم و چندبار با چندتا پسر بیرون رفتم اونم فقط تو ماشین چون بیرون خجالت میکشیدم..سرکار باید برم ناپدریم همش بهم فحش میده دلش بخواد هم منو میزنه چون مامانم هیچی نمیگه از صبح تا غروب مامانم سرکاره ناپدریم همش خونست کارش جوریه که همش خونست فقط دوروز نگهبانی میده بقیه روزا خونست خوره ی جونمه دمپایی دسشویی خیس بشه داد میزنه میگه دیوونه ام ترکم و گاو بسته خونه و منظورش از گاو منم ... غذا غلیظ شه گوشت توش خورد شه دوباره میگه دیوانه ام جوری داد میزنه که همسایه ها بشنون و الاغو خرو گاو میگه بعدش سر همچین چیزای کویچک میگه باید انقد باید کتکت بزنم تا صدای سگ بدی یا میگه جنازه ای یا میگه گوشیتو میگیرم الانم بازم چون غذا گوشتاش توش خورد شدن اینارو گفت 😔😔😔قلبم خیلی شکسته چندین بارم منو زد حتی به دماغ عمل شدم مشت زد و شکلش یه جوری شده از روبرو
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدا نجاتت بده خودت چند سالت ؟ نمی تونی یه خونه مستقل بگیری ؟
❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤
اگر دیدی زیاد اذیتت می کنه شکایت کن بدون اینکه بدونن و حتما با یه مشاور صحبت کن قبلش
❤ غسل در اشک زدم که اهل طریقت گوئند ، پاک شو پس دیده بر آن پاک انداز ، ( وقتی پاک نباشی چشمهات ، بدنت ، فکرت ، زبانت ، چه جوری می خوای به رخ زیبای پسر فاطمه امام مهدی نظر کنی ) واجنودک احنه الوفاء یا صاحب الامر یا مهدی❤ ، ما سربازان باوفای تو هستیم ❤