2777
2789
عنوان

فحش ناپدری

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 25 پست
چون آدما مسخره میکنن کمبود وزن دارم شرایط جوری نیست بتونم وزن اضافه کنم آدم توی خونه باید شاد باشه ب ...

اها... پس شرایط خونه خوب نیست...

ببین.... به درک ازوما که مردم چی میگن... شما برو بیرون که همش توی محیط پر التهاب خونه نباشی...

کمبود وزن داری خب به مردم چه؟!!! مردم فقط چرت و پرت میگن...به حرف اونا چیکار داری

اها... پس شرایط خونه خوب نیست... ببین.... به درک ازوما که مردم چی میگن... شما برو بیرون که همش توی م ...

حتی الان داداشم غذا نمیخوره گفته بود باید ۱۲ به بچه غذا بدی اما داداشم نمیخوره میگه نمیخورم اون رفته بیرون الاناست بیاد بفهمه این نخورده همه فحش های جهان رو بهم میگه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حتی الان داداشم غذا نمیخوره گفته بود باید ۱۲ به بچه غذا بدی اما داداشم نمیخوره میگه نمیخورم اون رفته ...

محیط خونت خیلی پر التهابه 😑...

ببین.... باید سعی کنی زیاد بری بیرون....

به خودت برس.... می دونم سخته

محیط خونت خیلی پر التهابه 😑... ببین.... باید سعی کنی زیاد بری بیرون.... به خودت برس.... می دونم سخت ...

ارایش میتونم بکنم ابروهامم خیلی تخمیه رو به پایینه دیگه چی کنم مجبورم خیلی ولی هیکلم ضایعه😔صدامم همینطور😔از التهاب زیاد خونه دستام میلرزه یکسره داد میزنم همسایه ها فکر میکنن دیوونه ام حتی میخوام بخوابم میترسم صبح بیاد بالا سرم یه چی بگه صداشو نشنوم بعد داد بزنه یا منو بزنه همش در استرسم تا ام جوابشو میدم میاد لگد میزنه یا هل میده دردم میگیره یا میرزنه تو دهنم یا دماغم خیلی ناراحتم بینیم عمله جلوی بینیم یه خط افتاده بخاطر مشتش بینیم انقد خوشگله مدلش حیف من که گیر همچین آدمایی افتادم جای اینکه از بچگی بهم میرسیدن قیافمو خوشگل میکردن اعتماد بنفس میدادن ببین توی ۲۴ سالگی چه عذابی میکشم حتی یه ژیلت برام نمیگیره لاشی واسه خودش میگیره من قایمکی توی مسافرت یه بسته میگیرم یه سال استفاده میکنم همشون کند میشن با مو زندگی میکنم خسنم واقعا خسته

ارایش میتونم بکنم ابروهامم خیلی تخمیه رو به پایینه دیگه چی کنم مجبورم خیلی ولی هیکلم ضایعه😔صدامم هم ...

بمیرم برات...

وااای 😑... فامیلی چیزی نداری درست حسابی باشن بری پی شون؟!

سعی کن به خودت یکم برسی پارتنر پیدا کنی.... حداقل از این مصیبت نجات پیدا کنی...

بمیرم برات... وااای 😑... فامیلی چیزی نداری درست حسابی باشن بری پی شون؟! سعی کن به خودت یکم برسی پار ...

پیدا کردم رفت با یه دختر خوشگل توی گواهینامه موتور سواری گویا یه عالمه دختر بود اینم مخ میزنه باهم گواهی میگیرن موتور سواری میکنن دیگه مثل قبل از صبح تا شب سراغمو نمیگرفت از صبح نت شب خونه بود بازم ده شب میومد میگفت یازدهو نیم میخوام بخوابم الکی میگفت یکسره با دختره بود

پیدا کردم رفت با یه دختر خوشگل توی گواهینامه موتور سواری گویا یه عالمه دختر بود اینم مخ میزنه باهم گ ...

خب این که لاشی بود... منظورم یه ادم درست حسابیه... که البته می دونم توی جامعه ما کمه...

ولی اگه مورد خوب دیدی، سخت نگیر... حداقل از باتلاقی که خانوادت درست کردن درمیای

خب این که لاشی بود... منظورم یه ادم درست حسابیه... که البته می دونم توی جامعه ما کمه... ولی اگه مورد ...

دیگه همشون ظاهر پسندند منم واقعا خوب نیستم از لحاظ ظاهری قدمم خب خیلی بلنده پسرا ام الان اونقد نیستن ۱۸۶ اخه واقعا بلنده🥲🥲🥲

دیگه همشون ظاهر پسندند منم واقعا خوب نیستم از لحاظ ظاهری قدمم خب خیلی بلنده پسرا ام الان اونقد نیستن ...

اره خب...

قدت خیلی بلنده.... هر چند سخت نگیر... اگه یه پسری مثلا قدش ۱۸٠ بود.... ایراد نداره... دیگه پسری که قدش بیشتر ازت باشه کمه

سخت نگیر... الان همه ی پسرا هم کوچولو موچولو دوس دارن 😑

اره خب... قدت خیلی بلنده.... هر چند سخت نگیر... اگه یه پسری مثلا قدش ۱۸٠ بود.... ایراد نداره... دیگه ...

اره پسرا الان همه قدکوتاه دوس دارن😔منم به شدت دوس داشتم با یه پسری تو رابطه باشم ولی نمیشه دیگه اونا قدکوتاه میخوان 😔😔😔

اره پسرا الان همه قدکوتاه دوس دارن😔منم به شدت دوس داشتم با یه پسری تو رابطه باشم ولی نمیشه دیگه اون ...

چرا انقد ناامیدی؟!!

خب همه که قد کوتاه دوس دارن.... شاید یه پسری با قد ۲ متر بهت پیشنهاد بده شاید یه، پسری با قد ۱۸٠ بهت پیشنهاد بده... بستگی به خودت داره معیارت چجوریه.... حق میدم بهت... قطعا کمتر سمتت میاد بخاطره قدت... ولی شما هم سخت گیر نباش اگه طرفت درست حسابی بود