گیسوکمند2007 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/24 تعداد پست: 229 عنوان موسسه ماز 117 بازدید | 23 پست دخترا من پشت کنکوری ام کسی بوده سال های پیش شروع از مهر ماز و رفته باشه فرقی با سالیانه نداره ؟ چندم مهر شروع میشه کی تموم میشه معمولا 🤍 امروز | 12:37 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3644 ماز عالیه اشتراک الماس بگیرتا آخر بهمن تموم میشه و همون سالیانه است هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
بایکیت_تلخ عضویت: 1405/05/05 تعداد پست: 253 زود تموم میشهنه فرقی نداره همه مطالبو همونجا هم میگن با فرق اینکه نوشته هارو قبلا نوشتن کارا سریع تر پیش میرن.
گیسوکمند2007 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/24 تعداد پست: 229 پیام بده از تلگرام بفرستم برات کانال هاشو کانال هاشو دارم ،خودم خریدم از بابت یسری چیزا فقط میخواستم بدونم کلاس های مهرش چندم شروع میشه و مثل سالیانه اس 🤍
گیسوکمند2007 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/24 تعداد پست: 229 ماز عالیه اشتراک الماس بگیرتا آخر بهمن تموم میشه و همون سالیانه است چندم مهر شروع میشی عزیزم میدونی؟ تا آخر بهمن شروع از مهرش ام تمومه؟ 🤍
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7258 راستش من شروع از شهریور بودمبرای درس هایی مثل فیزیک و ریاضی پاره میشی اگر از مرداد ماه رو نبینیبرنامه ریزی کن قبل اینکه مهر شروع شه ببینی از اولبعد شروع از مهر رو هم ببین جمعش کن کل مطالب گذشته رو Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
گیسوکمند2007 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/24 تعداد پست: 229 زود تموم میشهنه فرقی نداره همه مطالبو همونجا هم میگن با فرق اینکه نوشته هارو قبلا نوشتن کارا سریع تر ... شما شروع از مهر و گرفته بودید؟ چندم شروع میشه ؟ تا آخر بهمن شروع از مهرش ام تموم میشه ؟ 🤍
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3644 چندم مهر شروع میشی عزیزم میدونی؟ تا آخر بهمن شروع از مهرش ام تمومه؟ آره تموم میشه هفته اول مهر شروع میشه با پشتیبانی تماس بگیر بیشتر راهنماییت میکنن هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7258 در واقع شروع از مهر یه ویدیو یکی دو ساعتس که تموم مطالب مرداد تا مهر رو یاد میدنو خب چیزی که توی ۸ جلسه توضیح داده شده رو آدم بهتر میفهمه یا وقتی دو ساعته سر و تهش رو هم آورده ؟ Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
گیسوکمند2007 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/24 تعداد پست: 229 در واقع شروع از مهر یه ویدیو یکی دو ساعتس که تموم مطالب مرداد تا مهر رو یاد میدنو خب چیزی که توی ۸ ج ... شروع از مهر مگه تمام مطالب از اول گفته نمیشه ؟ 🤍
گیسوکمند2007 مدیر استارتر عضویت: 1404/11/24 تعداد پست: 229 راستش من شروع از شهریور بودمبرای درس هایی مثل فیزیک و ریاضی پاره میشی اگر از مرداد ماه رو نبینیبرنام ... پشت کنکوری ام تقریبا ۱۰ جلسه از هر کدوم عقبم فقط ویدیو ببینم یادم میره سر اون میخواستم صبر کنم شروع از مهرش و ببینم 🤍
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7258 پشت کنکوری ام تقریبا ۱۰ جلسه از هر کدوم عقبم فقط ویدیو ببینم یادم میره سر اون میخواستم صبر کنم شروع ... شروع از مهرم یه ویدیو یکی دو ساعتس دیگه بعدش میری با سالیانه ها ادامه میدیبازم خودت میدونی Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•
marg87 عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 3644 پشت کنکوری ام تقریبا ۱۰ جلسه از هر کدوم عقبم فقط ویدیو ببینم یادم میره سر اون میخواستم صبر کنم شروع ... کار خوبی میکنی 🙌🏻 هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)
_daisy عضویت: 1404/06/21 تعداد پست: 7258 شروع از مهر مگه تمام مطالب از اول گفته نمیشه ؟ توی یکساااعت یا دو ساعت فقطخلاصه میگن دیگهفقط چیزای مهم Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•