2777
2789

ماز عالیه

اشتراک الماس بگیر

تا آخر بهمن تموم میشه و همون سالیانه است

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

راستش من شروع از شهریور بودم

برای درس هایی مثل فیزیک و ریاضی پاره میشی اگر از مرداد ماه رو نبینی

برنامه ریزی کن قبل اینکه مهر شروع شه ببینی از اول

بعد شروع از مهر رو هم ببین جمعش کن کل مطالب گذشته رو

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

زود تموم میشهنه فرقی نداره همه مطالبو همونجا هم میگن با فرق اینکه نوشته هارو قبلا نوشتن کارا سریع تر ...

شما شروع از مهر و گرفته بودید؟ چندم شروع میشه ؟ تا آخر بهمن شروع از مهرش ام تموم میشه ؟

🤍

چندم مهر شروع میشی عزیزم میدونی؟ تا آخر بهمن شروع از مهرش ام تمومه؟

آره تموم میشه

هفته اول مهر شروع میشه

با پشتیبانی تماس بگیر بیشتر راهنماییت میکنن

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

در واقع شروع از مهر یه ویدیو یکی دو ساعتس که تموم مطالب مرداد تا مهر رو یاد میدن

و خب چیزی که توی ۸ جلسه توضیح داده شده رو آدم بهتر میفهمه یا وقتی دو ساعته سر و تهش رو هم آورده ؟

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

راستش من شروع از شهریور بودمبرای درس هایی مثل فیزیک و ریاضی پاره میشی اگر از مرداد ماه رو نبینیبرنام ...

پشت کنکوری ام تقریبا ۱۰ جلسه از هر کدوم عقبم فقط ویدیو ببینم یادم میره سر اون میخواستم صبر کنم شروع از مهرش و ببینم

🤍

پشت کنکوری ام تقریبا ۱۰ جلسه از هر کدوم عقبم فقط ویدیو ببینم یادم میره سر اون میخواستم صبر کنم شروع ...

شروع از مهرم یه ویدیو یکی دو ساعتس دیگه بعدش میری با سالیانه ها ادامه میدی

بازم خودت میدونی

پشت کنکوری ام تقریبا ۱۰ جلسه از هر کدوم عقبم فقط ویدیو ببینم یادم میره سر اون میخواستم صبر کنم شروع ...

کار خوبی میکنی 🙌🏻

شروع از مهر مگه تمام مطالب از اول گفته نمیشه ؟

توی یکساااعت یا دو ساعت فقط

خلاصه میگن دیگه

فقط چیزای مهم