2777
2789
عنوان

موسسه ماز

| مشاهده متن کامل بحث + 129 بازدید | 23 پست
شروع از مهرم یه ویدیو یکی دو ساعتس دیگه بعدش میری با سالیانه ها ادامه میدیبازم خودت میدونی

اخه از چند نفر پرسیدم گفتن تمام مطالب از اول گفته میشه مثل سالیانه کلاس جدا داره باید به پشتیبانی زنگ بزنم بپرسم

🤍

توی یکساااعت یا دو ساعت فقطخلاصه میگن دیگهفقط چیزای مهم

یکی دوساعت نیست

دو سه جلسه سه ساعته است

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه از چند نفر پرسیدم گفتن تمام مطالب از اول گفته میشه مثل سالیانه کلاس جدا داره باید به پشتیبانی زن ...

نه کلاس سالیانه جدا نداره

من شروع از شهریورم دیگه

یه ویدیو بود برای ما 😂😂

خب شاید برای شما مثلا بجای یدونه دوتا یا سه تا باشه

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

یکی دوساعت نیست دو سه جلسه سه ساعته است

مرداد تا شهریور یک جلسه یک ساعته بود

این تهش دو تا باشه

یا حالا سه تا اصن

جمع نمیشه اصلاااا

یعنی میشه ها ولی تمام نکات تستی توی ویدیو های اصلیه

Dear future me, don’t give up. The white coat is waiting🩺🤍•تاپیک های قبل شهریور ۴۰۵ رو گردن نمیگیرم•

مرداد تا شهریور یک جلسه یک ساعته بوداین تهش دو تا باشهیا حالا سه تا اصنجمع نمیشه اصلاااایعنی میشه ها ...

ماز رو میگی؟!!!

من خودم اشتراک الماس دارم ویدیو شروع از شهریورش 6 ساعت و نیم بود فقط زیست

هیچ کس به خاطر رفتاری که با من کرد عذرخواهی نکرد ، فقط منو به خاطر واکنشم سرزنش کردن :)     

ماز رو میگی؟!!!من خودم اشتراک الماس دارم ویدیو شروع از شهریورش 6 ساعت و نیم بود فقط زیست

زیستش اینطوری بود آره

البته من دهمم

ریاضیش یکساعت بود

فیزیکش و شیمی هم یکساعت و خورده ای

زیستش اینطوری بود آرهالبته من دهممریاضیش یکساعت بودفیزیکش و شیمی هم یکساعت و خورده ای

آها دهمی تو

کلاس های دهم یازدهم همش یک ساعت نیمه کلا

کلاس های دوازدهم و کنکور سه ساعتی

هزینش چنده؟ ادرس سایتشم بیزحمت بگو

10 میلیون تقریبا

توی گوگل جستجو کن سایت ماز میاد

یا با پشتیبانی ماز تماس بگیر بیشتر راهنماییت کنن