2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 183 بازدید | 24 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

میخوام از اول مهر برم باشگاه ورزش شروع کنم شاید تنبلی تخمدان هام خوب بشه

برا تنبلی تخمدان برنج ونون خیلیییی کم بخور شیرینی و کلا حذف کن میوه وسبزیجات بیشتر استفاده کن در کنارش ورزش کن اگه دکتر میرفتی حتما دارو هم بهت میداد

ببین سه تا پنج ماه دارو و اصلاح سبکو همسرت ادامه بده و رها نکنه اگر ول کن وسطش فایده نداره گفتی دکتر رفتی ببین مورفولوژی پایین درمانش دارویی نیست فقط اصلاح سبکه ولی تعداد و پیش روندگی اسپرم با دارو خیلی بهتر میشه البته اینا خمه بعد اینه که مطمان شی واریکوسل نداره خودتم ورزش برو ولی ورزشی مثل اروبیک و پیلاتس

ببین سه تا پنج ماه دارو و اصلاح سبکو همسرت ادامه بده و رها نکنه اگر ول کن وسطش فایده نداره گفتی دکتر ...

با مربی ورزشی صحبت میکنم ورزشی بگه که دیسک کمرم رو بدتر نکنه آخه دیسک خفیف دارم

شوهرم اعتقادی به دارو نداره همش میگه چیزای طبیعی بخوریم میشه آخه کی ۳۵ سالم شد😔خودشم بالای چهل هست

با مربی ورزشی صحبت میکنم ورزشی بگه که دیسک کمرم رو بدتر نکنه آخه دیسک خفیف دارم شوهرم اعتقادی به دار ...

عزیزم خیلی مواد مورد نیاز با چیزای طبیعی نمیشه واقعا دارو لازمه سنتون زیادم نیست من و همسرم همینیم برا بچه اول تازه اقدام میکنیم، پستتو سیو میکنم اگر خودمون نتیجه گرفتیم میام میگم همه داروها و کارایی که همسرم کردو ..