2777
2789
عنوان

بارداری

164 بازدید | 24 پست

سلام دوستان خودم تخمک هام ضعیفه شوهرم اسپرم هاش ناهنجاری داره ببخشید واضح میگم یکی سر داره دم نداره یکی دم داره سر نداره بعضی هام سالمه ولی تعدادشان کمه

یکمی هم تو اسپرم هاش عفونت هست

چندین ساله دکتر رفتم طب سنتی هم رفتم

البته یه پسر دارم ۱۱ ساله میگه خواهر برادر بیار برام انگار شرمنده اش شدم عذاب وجدان دارم

کسی هست مشکل اینجوری داشته باشه

نظرسنجی

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اینطور چارش فقط آی وی اف دکتر چیزی نگفت

آی یو آی کردم میخواستم برم آی وی اف فامیل مون تو آزمایشگاه بود گفت تو رو خدا نکن بچه داری دیگه همه اینا سرطان زاست برو چیزای طبیعی بخور دیگه منصرف شدم

آی یو آی کردم میخواستم برم آی وی اف فامیل مون تو آزمایشگاه بود گفت تو رو خدا نکن بچه داری دیگه همه ا ...

این همه آدم دارن انجام میدن ببین یه نذری بکن نذر شهدای گمنام ببین چی به دلت میوفته روش طبیعی اقدام کن انشاالله که میشه فقط باید بیخیال باشی اگه نشد آی وی اف کن خیلیا انجام میدن

این همه آدم دارن انجام میدن ببین یه نذری بکن نذر شهدای گمنام ببین چی به دلت میوفته روش طبیعی اقدام ک ...

میخوام از اول مهر برم باشگاه ورزش شروع کنم شاید تنبلی تخمدان هام خوب بشه

بدونی چیا میخورم ۷ میلیون دادم معجون تازه کلی چیزای مقوی و سالم هم تو خونه درست میکنم ولی از ۲ سالگی ...

انشالله خدا براتون بخواد.

پیامبر فرمودند: اولاد خود را زیاد کنید ،من فردای قیامت به کثرت شما بر سایر امت ها افتخار میکنم.