من متاهلم نه بچه ندارم اره ۴ کیلو اضافه دارم اونمفقط بازو شکم
عزیزم مراعاته غذاییتا بکن درازونشستو پیاده روی هم خوبه ولی اگه عملی چیری میخای کنی بزا زایماناتا انجام بدی بعدش . چون الان هر هزینه ای کنی دوباره با بارداری میاد سرجاش
چیکار کنم.ابلن دو روز دارم طناب با حلقه میزنم تا میام غذا نخورم مثل الان از گرسنگی هلاک میشم
من رژیم ترک ناهار گرفتم و صبحونه و شام مفصل خوردم.البته روغن زیتون وعسل بجای شکر و روغن بازاری خوردم.ظهرها هم موقع گرسنگی میوه خوردم.ایروبیک هم برو درکنارش.من جواب گرفتم.هرگز غذایی رو حذف نکن تامیتونی چیزای مفید بخور
اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
من سوال عنوانت جواب میدم من یه ماهه با رژیم ۵ کیلو کم کردم تخت شد شکمم پهلوهامم محو شد اما بعدش ضعف گرفتم گرسنگی شدید میومد سراغم انقد خوردم سر هشت نه روز برگشت دوباره شکمم گنده شدو پهلوهای زشتم دراومدن
عزیزای من تجربه دارم که میگم گوش کنید الان شما جوانید وسعی کنید باگرفتن یه رژیم خوب واساسی وزن کم کنید ووقتی اینکار رو کردید با پشتکار آنرا حفظ کنید چون اگر سن شما به میانسالی برسد بابیماریهایی که سراغتان میاد وباخوردن داروهای جور واجور که همشون ازخانواده کورتن هستند وچاق کننده دیگه رژیم جواب نمیده ومتابولیسم بدنتان افت کرده وبا بدبختی شاید بتوانیدمثقال مثقال کم کنید پس تناسب اندام خودتان راتا جوانیت بدست بیارید که فردا دیراست نه برای زیبایی وخودنمایی فقط فقط برای سلامتی وتندرستی .......یآعلی
لطفا برای شادی روح همسرعزیزم یه صلوات بفرستید ان شاءالله درزندگی خوشبخت وسلامت وعاقبت بخیربشین ......الهی آمین
پسرعموم شکمش تخت خیلی چاق بود گفت شش ماه باشگاه رفته+ونوستات خورده البته بدن آقایون وخانمها فرق دارهريالچون پزشکه اصلا وقت پیاده روی و.نداشت ولی نظام پزشکی مجبورش کرده بود لاغرکنه