تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 عنوان رژیم 317 بازدید | 37 پست دوستان اینجا کسی بوده ک شیکمو پهلو داشته باشه اما تخت کرده باشه 1397/04/02 | 02:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2610 آره اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
moondegar عضویت: 1396/03/23 تعداد پست: 3014 فقط باید شکم پهلو بزنی....تو اینستا ورزشاش پره....ورزشای هوازی فقط ..... تو چه دانی که پس هر نگه ساده من...چه جنونی ....چه نیازی .....چه غمیست
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 پباده روی رژیم .شکمتم با شکمبند ببندوراه بذو هیچ وقت تا الان شکم تخت صاف نبود همیشه دو تکه با اونکه رژسم ورزش هم انجام دادم اما بوده این شیکم همیشه
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 فقط باید شکم پهلو بزنی....تو اینستا ورزشاش پره....ورزشای هوازی فقط ..... خسته میشم همش😣
noghreh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2815 هیچ وقت تا الان شکم تخت صاف نبود همیشه دو تکه با اونکه رژسم ورزش هم انجام دادم اما بوده این شی ... ساکشن کن
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2610 بستن شکم اشتباهه،عضوی که میخوای لاغر کنی حتما باید بهش اکسیژن برسه وگرنه فقط آب بدنتو ازدست میدی اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
noghreh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2815 خسته میشم همش😣 متاهلی . بچه داری ؟یا مجردی؟اضافه وزن داری؟یا موضعی شکمداری
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 بستن شکم اشتباهه،عضوی که میخوای لاغر کنی حتما باید بهش اکسیژن برسه وگرنه فقط آب بدنتو ازدست میدی چیکار کنم.ابلن دو روز دارم طناب با حلقه میزنم تا میام غذا نخورم مثل الان از گرسنگی هلاک میشم
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 متاهلی . بچه داری ؟یا مجردی؟اضافه وزن داری؟یا موضعی شکمداری من متاهلم نه بچه ندارم اره ۴ کیلو اضافه دارم اونمفقط بازو شکم
noghreh عضویت: 1397/03/09 تعداد پست: 2815 هزینش چقده? الان هر دکتری یه قیمتی میده بستگی ب انصافشون داره از۳هست تا هشت میلیون
تابستون مدیر استارتر عضویت: 1396/09/27 تعداد پست: 2683 الان هر دکتری یه قیمتی میده بستگی ب انصافشون داره از۳هست تا هشت میلیون بیهوشی داره