2777
2789

خودم خیلی به این موضوعات علاقه دارم مسلمون هستم تفاسیر زیادی از قرآن رو خوندم مثل تفسیر نور و میزان و چندتا تفسیر دیگه

ببینید من بااینکه مسلمونم ولی گاهی تو ذهنم میگم شاید واقعا اینطور نباشه زندگی ای بعدها وجود نداشته باشه

ولی تو خیلی از آیه ها زندگی بعد از مرگرو گفته وحشت قبر رو گفته بهشت و جهنم و اخرت رو کامل گفته

کتاب های دیگه ی زیادی هم خوندم مثل زندگی پس از مرگ

یا کتاب بهشت و جهنم

یا برزخ و همه اینا

یه جا این بحث پیش اومد و هرکسی کباده علم و دین میکشید و ...

یه آقایی راننده بود، گفت سوادشو ندارم اما همین که پدر مرحومم بعد از سالها که از مرگش میگذره، در لحظات سختی و خوشحالیم متناسب با حال روحیم میاد به خوابم، میدونم یه چیزی هست!!

صرفا جهت آگاهی!!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا یکی داشت خودکشی میکرد، با چند نفر تا صبح باهاش صحبت کردیم تا منصرف شد!! حضورم در این سایت زنونه ننگ نیست، افتخار هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد مسائل خانم ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و... در حد توانم سعی میکنم مفید باشم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من پارسال چند ماهی کما بودم سخت معتقدم کرد

چه تجربه ای داشتی میتونی تعریف کنی چرا معتقدت کرد

چون از اقوام هم کما بود ولی نفهمیده بود که کماست چند ماهه ... مثل خواب عمیقی که سرتو میذاری ۸ساعت خوابیدی ولی بیدار میشی انگار چند دقیقه بوده اصن گذر زمان حس نکردی

کتابای دینی رو مطالعه کن،

نه فقط قرآن، بلکه همشون،

راجب تجارب افراد بخون،

مقاله هایی که راجب این موارد نوشتن رو بخون

.iran.🦢 مدفن قلب من، خاک وطن خواهد بود...🤍خانومای خوشگل، باهم problem ندارن💆🏻♀️💘

راستش رفتم تو قرآن ترجمه هم خوندم نفهمیدم چیزی

تفسیر المیزان بخون

اگه سطحش برات بالا و غیر قابل درک بود سخنرانی های علما رو گوش بده راجب معاد

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر

مگه وجود داره كه دنبال اثباتش هستي؟

اره هم وجود داره هم حسابرسی هم داره بعد ک روحت از تن جدا شد راحت میفهمی اون لحظه حتی به ورود تونل ها هم نمیرسی میفهمی ولی به ای کاش ها میرسی !!!

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

معنی قرآنو بخون مگه معتبر تر از قرآن هست

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس میکنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت میکنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه میخواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ درخواست دوستی ندین قبول نمیکنم

سریع تناسخ پیدا میکنیم

تناسخ هیچ پایه و اساس علمی یا دینی نداره

صرفا در حد یه نظریه هست

هیچ اثباتی نشده راجبش

فقط 40 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💍❤️اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان💕#برای_ماکان🖤 عزیزانم برای کسب اطلاعات بیشتر راجب ائمه و حضرت قائم(عج) حتما به سایت منتظر و کانال یوتیوب آقای امیرحسین ملاحسنی مراجعه کنید💕به کدامین گناه قلب حمیدرضا را از سینه اش در آوردید بی وجدان ها؟💔بای ذنب قتلت یعنی آهای مردم مگه گناه من چی بود؟؟آهای مرد زنمایی که درخواست دوستی میدی من شوهر دارم و خیلیم عاشقشم و با هزار تا مثل تو عوضش نمیکنم ولی بازم اگه بعد خوندن امضام درخواست دوستی دادی به حلال زاده بودنت شک کن با تشکر