2777
2789
عنوان

استخدام شدم

269 بازدید | 38 پست

خانم ها بیاین،چند روز پبش رفتم برای مصاحبه کاری پیش خونمون،همش ۵۰ثانیه رفت و آمده،ساعت کاریم هم ۶نیم عصره تا ۱شب داخل رستوران قسمت اشپزخونه

دیشب مدیریت رستوران باهام تماس گرفتن استخدام شدم، اصلااا خوشحال نیستم آیا طبیعیه؟ حقوقش هم فکرکنم گفتن ۱۲ملیون یا ۱۶ فقط شیفت شبه

نمیدونم چیکارکنم،همشون آقا هستن خانم ندیدم☹️🫤🫤

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نرین اینجور محیط ها

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

مبارکه

مرسی

نرهای کثیف درخواست ندین🤮🤢 متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

کاره باحالیه که

اره ولی ساعتش بدههه☹️

من باشم فقط دورم اقا باشن کار نمی کنم

مامانم میگه چه اشکالی داره😐😧🤕

اینکه نزدیک خونتون خب خیلی خوبه ساعت کاریشما زیاد نیستچند سالته دانشگاه رفتی ؟

۳۲سالمه نه نرفتم