2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

راستش رفتم تو قرآن ترجمه هم خوندم نفهمیدم چیزی

تفسیر قران بخون گاهی ترجمه ها اونقدر واضح نیست

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

سریع تناسخ پیدا میکنیم

تناسخ فریب راحت طلبی ها میشن توجیه و راه خدا نیست ، راه ابلیس هست

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

تونل؟همین که میگن یه نور هست ادم یهو کشیده میشه جلو؟

اره تونل تنگ که انتهاش پر نوره و بی اختیار به ته تونل کشیده میشی سمت چپ و راستمم دو نفر بودن مثل دو قلو بعدم یهو برگشتم رو سقف جایی که بودم معلق شدم همه خانواده رو از بالا سر می دیدم که دو لا شدن رو نعشم خدا رو شکر خودمو ندیدم چون بر اساس نظریه دو قلوهای انشتین هر کی خودشو ببینه دیوونه می شه :))) منم حتما می ترسیدم خیلی

بعد یهو دیدم تو جسمم هستم و همه بالا سرم هستن

گفتم من اون بالا بودم دست بی جونمو بلند کرد گوشه اتاقو نشون دادم

مامانم به ترکی گفت نخیر بابا افتاده بودی تو سفره آبرومونو بردی

اخه با خانواده خالم و مادرشوهرش بودیم

خودم خیلی به این موضوعات علاقه دارم مسلمون هستم تفاسیر زیادی از قرآن رو خوندم مثل تفسیر نور و میزان ...

اره خب منم گاهی فکر میکنم گاهی که نه بیشتر اوقات که، چی میشه تهش پوچی باشه؟ مغز آدم خاموش میشه دیگه😭 ولی خب این وسط ما روح هم داریم اگه اینو بگم یعنی به روح اعتقاد ندارم با اینکه دارم و کلا عجیبه داستان

خیلی راجع به این قضیه فکر کردم با هوش مصنوعی هم خیلی صحبت کردم که هرچی اطلاعات داره بهم بده ولی تهش به هیچی تضمینی نیست باید بمیریم تا متوجه بشیم چه خبره منم خیلی کنجکاوم و منتظر

یکی از پیرهای محلمون وقتی من کلاس چهارم بودم فوت شد

۱ روز و نیم تو قبر بود زنده شده 🥲دلیلی ندارم دروغ بگم ولی واقعی بود

ما رسم داریم تا چند روز از قبر مراقبت کنیم چون جادوگرها میان گوشت مرده رو برمیدارن

قبرستونمون پیش زمین های کشاورزی هست و نگهبان یا چیزی نداره

صدا میشنون قبرو میکنن زنده بود یه مرد ۶۰ و خرده ای ساله بعد ۲ سال فوت کرد

ولی تو اون دوسال خیلی رفتارش عوض شده بود ولی حاضرهم نبود بگه چی دیده هرچ مردم ازش میپرسن قبول نمیکرد بگه چیزی گفت هیچی نپرسید هرچ اصرار کنید نمیگم چون اجازه ندارم میترسم

دوسال هم بعد زنده شدنش مجدد فوت شد

بنظر من چون خدا قرار نیست کسی رو بعد از مرگ برگردونه و زنده کنه تا بیاد بگه چخبر بوده، تو قرآن هست که بهمون گفته اون دنیا چخبر خواهد بود تا از الان به فکر اونموقع باشیم و دست خالی نریم اونور سرمون بی کلاه بمونه

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

یکی از پیرهای محلمون وقتی من کلاس چهارم بودم فوت شد ۱ روز و نیم تو قبر بود زنده شده 🥲دلیلی ندارم د ...

بابا قرآن هرچی گفته کلام خداست. خدا که استغفرالله دروغ نمیگه! دنیای پس از مرگ هست. یه مصداقش هم همین اتفاق برا بنده خدایی که تعریف میکنید هست