2777
2789
خیلی راجع به این قضیه فکر کردم با هوش مصنوعی هم خیلی صحبت کردم که هرچی اطلاعات داره بهم بده ولی تهش ...

تا رو این زمین هستی برس سریع بفهمش و درک کن ،دیگه زمین ترک کنی فهمیدنش هیچ به دردت نمیخوره فقط ای کاش ها میرسی

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بابا قرآن هرچی گفته کلام خداست. خدا که استغفرالله دروغ نمیگه! دنیای پس از مرگ هست. یه مصداقش هم همین ...

آخه هرکسی که میگه مرده و زنده شده بر اساس باور خودش اینو میگه، مثلا یکی که مسیحیه میگه عیسی مسیح رو دیده یکی که مسلمونه میگه امام حسین (ع) رو دیده مگه تجربه ی بعد مرگ همه نباید یکسان باشه؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

یکی از پیرهای محلمون وقتی من کلاس چهارم بودم فوت شد ۱ روز و نیم تو قبر بود زنده شده 🥲دلیلی ندارم د ...

سوالای جدید نباید لو میرفته

روحش شاد 😂

آقا مکانیک.آموزش نگهداری خودرو میذارم بخونید

تا رو این زمین هستی برس سریع بفهمش و درک کن ،دیگه زمین ترک کنی فهمیدنش هیچ به دردت نمیخوره فقط ای کا ...

میشه یه سوال بپرسم؟

https://www.ninisite.com/discussion/topic/14933868/زندگی-بعد-مرگ

الان این تاپیک رو خوندم میشه راجب اینم توضیح یدین؟😭

آخه هرکسی که میگه مرده و زنده شده بر اساس باور خودش اینو میگه، مثلا یکی که مسیحیه میگه عیسی مسیح رو ...

من تو خیلی از روایات خوندم هر کسی بر حسب دین خودش حسابرسی میشه همه ی ادیان یکتا پرست هستن و هدف واحدی داشتن همشون کتاب خدارودارن ولی اسلام کاملترین دینی هست که خدا گفته

حتما برا همینه یکی که شیعه هست امام حسین همراهش میشه

یکی که مسیحی هست حضرت مسیح

سوالای جدید نباید لو میرفته روحش شاد 😂

🤣🤣🤣اره هیچ حرفی نزد

من هم دوست دارم اون دنیارو ببینم هم دوست ندارم فعلا بمیرم تو این دنیا کارای زیادی دارم باید انجام بدم اینده ی نی نیمو تامین کنم بتونم با خیال راحت برم

خدا تو همه آیه هاش گفته تو دنیا حواست به کارات باشه چون دیگه برگشتنی نیستی و نمیتونی جبران کنی

به اونایی هم که گفتن مارو چند صباحی برگردون دنیا تا کار درست انجام بدیم میگه دیگه تموم دیگه فرصتی نداری

روح از تنت جدا شد دیگه خودتی و اعمال خودت

اگه اون دنیایی وجود نداشته خدا این حرف هارو نمیزد دیگه تک تک حرف های خدا از جود دنیایی غیر از این دنیا گفته

میشه یه سوال بپرسم؟https://www.ninisite.com/discussion/topic/14933868/زندگی-بعد-مرگالان این تاپیک رو ...

اثباتش واسه من راحت !!! ولی کسی که در افکار توجیه و استدلال های اشتباه داره تا به درکش نرسه نمیشه هیچ جور فهموندش چون همش میخواد توجیه داشته باشه ،از پزشکی هاش گفته درست گفته پزشکی باید تائید بشه ک اصلا اون شخص براساس شنیدن هاش داره میگه یا واقعا برای خودش پیش اومده اگه پیش اومده حالت عادی ک نمیتونه پیش بیادبره کما!!! این حرف شون درست هست برای موضوع اثبات کماشون باید پزشکی باشه که اون شخص در اون تاریخ ها اگ کما بوده پس هزار درصد در مکان بیمارستان آی سی یو باید باشه مدارک پزشکی بیمارستانیش حتما هزار درصد هست نمیتونه پس بگه نه من همینجوری رفتم چند روز کما!! و پزشکی شرط کرده حتی برای من که راحت ترینش اثبات هست ،ولی خب مهم اینه ک فهمید واقعا تعقیرات اصلاح سازی ثابت داره یا موقت هرکسی میتونه بایک نگرش ساده بفهمه

وکیل نیستم ،ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

خودم خیلی به این موضوعات علاقه دارم مسلمون هستم تفاسیر زیادی از قرآن رو خوندم مثل تفسیر نور و میزان ...

سفر روح ، سرنوشت روح از مایکل نیوتون

کارما تناسخ تکامل از جنوبو لوئیس پالسون

اینارو خوندین؟

آخه هرکسی که میگه مرده و زنده شده بر اساس باور خودش اینو میگه، مثلا یکی که مسیحیه میگه عیسی مسیح رو ...

خب هرکس نسبت به زمانی که توش هست و پیامبری که داشته تجربه میکنه دیگه. بعدم اعتقاد به اسلام اعتقاد به همه فرستاده های خداست. این ها مخالف هم نیستن دین های خدا پی در پی اومدن تا در راستای همدیگه، تکمیل کنن دین خدا که آخرین پیامبر حضرت محمد (ص) که میاد دیگه تکمیل کننده ی همه ی دین های قبلی خداست و کتابش هم همینطور

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.

و اینکه نه، تجربه نزدیک به مرگ (چون برمیگردن قطعا مرگ تجربه نکردن چون مرگ بازگشتی نداره) برای هیچکس یکسان نیست. حتی خود مرگ، مرگ هرکس بسته به اعمالش و سرنوشت و یا خواست خدا متفاوته و حتی دنیای بعد از مرگ هم برای همه یکسان نیست بسته به اعمالش

هیچوقت تو زندگی و سختی هاش، هیچکس و هیچ چیز رو از خدا بالاتر ندونید و از خودش کمک بخواین نه از غیرخدا. قدرت مطلق خداست.