2777
2789
عنوان

تیک نوزاد من

6664 بازدید | 44 پست

نوزادم 9 ماهشه. خیلی هم بازیگوش و سرحاله ولی دو سه روز هست که یه تیک از خودش نشون میده. اینجور که سرش رو به سمت راست و به کتفش می چسبونه و یکی دو ثانیه نگه می داره. بعضی وقتا هم دست راستش رو در همین حین خشک نگه می داره. خیلی ناراحتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها ادا اصول زیاد دارن ولی برای راحتی خیالت حتما یه دکتر مغز و اعصاب کودکان ببر هر موقع اون حالت کرد خودشو سریع فیلم بگیر ازش چون دکتر فیلم میخواد ازت... انشاالله که چیزی نیست نگران نباش.

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

تشنج نباشه دور از جونش دور از جونش دور از جونش

از دیشب دوبار پیش دو متخصص اطفال اهواز بردیمش، اولی خندید بهمون، دومی نگرانمون کرد و به یه متخصص دیگه ارجاعمون داد. ایم از وضعیت پزشکی ما.... دکانه نه مطب

کبود نمیش؟؟ دست و پاش نمیپره بعد اون‌حرکت بی حال و خوابالو نمیشه؟ یه دفعه جیغ نمیزنه؟؟؟گردن گرفته؟ شُل و ول نیست؟؟ چشاش بالا نمیره؟؟ طوری که نگاش کنی سفیدیه چشماش از پایین بیشتر باشه؟؟؟ یه دفعه گردنش نمیفته وقتی تو بغلته؟

به بعضیام باید گفت: ببخشید فهم ما در حد نفهمی شما نیست !😏aramesh74 هستم😊
ارادی نیست آخه. کاملا مشخصه. اما سریع و بی خطر رفع شد.

بزار یه چیزی بگم پسر من کوچیکتر که بود دور از جون همه بچه ها تشنج همراه تب کرد خداروشکر حالش خوب شد ولی حدودا بعد از دوهفته دیدم شونه اش میپره خییلی ترسیدم فکر کردم از عوارض تشنجشه پیش چند تا متخصص بردم جواب درست حسابی ندادن دیگه پیگیر نشدم تا این که بزرگتر شد دیدم خودش ارادی گاهی وقتا اون کارو میکنه و میخنده یعنی خودش یاد گرفته بود و ذوق میکرد از اون حرکت شونه اش .انشاالله که بچه شما هم طوریش نیست نگران نباش..

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

کبود نمیش؟؟ دست و پاش نمیپره بعد اون‌حرکت بی حال و خوابالو نمیشه؟ یه دفعه جیغ نمیزنه؟؟؟گردن گرفته؟ ش ...

هیچ کدوم از این علایم که فرمودین رو نداره فقط اینکه هر چند ساعت یکبار در حین بازی یا کارای دیگه گردنش رو طوری کج می کنه به سمت کتف راستش که گوشش میرسه به شونه اش. دو ثانیه بیشتر طول نمی کشه و اصلا رنگش تغییر نمی کنه اما معلومع ارادی نیست............

هیچ کدوم از این علایم که فرمودین رو نداره فقط اینکه هر چند ساعت یکبار در حین بازی یا کارای دیگه گردن ...

منم بچه بودم مامانم میگفت یهو گردنت شل میشد و بی حال میشدی انگار. میگه ولی هر دکتری بردیم گفتن طوریش نیست الانم سرو مرو گنده دارم زندگی میکنم از همه هم سالم ترو بهتره حالم،البته من استخوان بندی بدنم خیییلی نرمه و به هر حالتی بدنمو میتونم تکون بدم شاید این یکی از دلایلش باشه نمیدونم ولی بهر حال شما پیگیر باش.

بزار یه چیزی بگم پسر من کوچیکتر که بود دور از جون همه بچه ها تشنج همراه تب کرد خداروشکر حالش خوب شد ...

ممنون ولی من خیلی نگرانم. کاملا غیرارادی این کار رو می کنه و برام عجیبه حرکتش