2777
2789
عنوان

تیک نوزاد من

| مشاهده متن کامل بحث + 6678 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیشب دوبار پیش دو متخصص اطفال اهواز بردیمش، اولی خندید بهمون، دومی نگرانمون کرد و به یه متخصص دیگ ...

سلام عزیزم ،میشه لطفا جواب بدین بچتون خوب شد؟من یه پسردوماهه دارم تیک داره مدام سرشو چندبار از گردن تکون میده، و امروز دیدم چندبار شونشو بالا پایین کرد و ارادی نیست این حرکتش خیلی نگرانشم

دعا کنیم خوشی ببارد و صلح باشد و عشق ، و زمین جای قشنگی بشود برای زندگی....

سلام دوستان بچه منم 10 ماهشه این مشکل داره شما چکار کردید ک خوب شد دارو دادید یا خودش خوب شد تروخدا جواب بدید خیلی نگرانم. سرش را یهو به شونه چپش میچسبونه. دست چپش هم انگار ک قفل بشه یه ثانیه 

سلام دوستان بچه منم 10 ماهشه این مشکل داره شما چکار کردید ک خوب شد دارو دادید یا خودش خوب شد تروخدا ...

سلام دختر منم گاهی که نشسته باشه روی صندلی غذاش چند بار سرشو کج میکنه و میچسبونه به شونه راستش و یک ثانیه طول میکشه این کارش ولی وقتی در حال بازی و کارای دیگه س این کارو نمیکنه

به نظرتون نگران کننده س؟🥺

عزیزم میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید  پسر منم مثل پسر شما گردنش رو کج‌ میکنه

سلام دختر منم ده ماهشه و گاهی گردنشو به سمت راست خم میکنه و یک لحظه نگه میداره و ول میکنه البته وقتایی که نشسته تو صندلیش اینکارو میکنه و وقتایی که مشغوله این کارا رو نمیکنه

فرزند شما خوب شده؟ من چیکار کنم به نظرتون؟

سلام دختر منم ده ماهشه و گاهی گردنشو به سمت راست خم میکنه و یک لحظه نگه میداره و ول میکنه البته وقتا ...

سلام اگه فکر میکنین که ارادی نیست حتما دکتر فیلم ازش بگیرین و به دکتر مغز و اعصاب نشان بدین

دکتر گفت اصلا مهم نیست، بچه ها ازین کارا میکنن، توجه نکردیم بهش دیگه از سرش افتاد خدا رو شکر

سلام، بچه من هم الان 15 ماه شه و این کار رو انجام میده، و بنظرم وقتایی که ترسیده یا مریض هست بیشتر انجام میده، شما چه کردین؟؟ خوب شد الان؟ من چه باید بکنم؟؟ 

عزیزم میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید  پسر منم مثل پسر شما گردنش رو کج‌ میکنه

سلام عزیز پسر من هم 15 ماهشه و همین کار رو میکنه، میشه راهنمایی کنین چه کنم؟؟ شما پسرتون خوب شد؟ علتش رو فهمیدین؟ 

سلام عزیز پسر من هم 15 ماهشه و همین کار رو میکنه، میشه راهنمایی کنین چه کنم؟؟ شما پسرتون خوب شد؟ علت ...

سلام پسر من بهتره خدا رو شکر 

حتما ببرینش دکتر شاید تشنج باشه که از نوار مغز مشخص میشه