نوزادم 9 ماهشه. خیلی هم بازیگوش و سرحاله ولی دو سه روز هست که یه تیک از خودش نشون میده. اینجور که سرش رو به سمت راست و به کتفش می چسبونه و یکی دو ثانیه نگه می داره. بعضی وقتا هم دست راستش رو در همین حین خشک نگه می داره. خیلی ناراحتم.
سلام دوستان بچه منم 10 ماهشه این مشکل داره شما چکار کردید ک خوب شد دارو دادید یا خودش خوب شد تروخدا جواب بدید خیلی نگرانم. سرش را یهو به شونه چپش میچسبونه. دست چپش هم انگار ک قفل بشه یه ثانیه
سلام دوستان بچه منم 10 ماهشه این مشکل داره شما چکار کردید ک خوب شد دارو دادید یا خودش خوب شد تروخدا ...
سلام دختر منم گاهی که نشسته باشه روی صندلی غذاش چند بار سرشو کج میکنه و میچسبونه به شونه راستش و یک ثانیه طول میکشه این کارش ولی وقتی در حال بازی و کارای دیگه س این کارو نمیکنه
عزیزم میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید پسر منم مثل پسر شما گردنش رو کج میکنه
سلام دختر منم ده ماهشه و گاهی گردنشو به سمت راست خم میکنه و یک لحظه نگه میداره و ول میکنه البته وقتایی که نشسته تو صندلیش اینکارو میکنه و وقتایی که مشغوله این کارا رو نمیکنه
دکتر گفت اصلا مهم نیست، بچه ها ازین کارا میکنن، توجه نکردیم بهش دیگه از سرش افتاد خدا رو شکر
سلام، بچه من هم الان 15 ماه شه و این کار رو انجام میده، و بنظرم وقتایی که ترسیده یا مریض هست بیشتر انجام میده، شما چه کردین؟؟ خوب شد الان؟ من چه باید بکنم؟؟