2777
2789
عنوان

تیک نوزاد من

| مشاهده متن کامل بحث + 6671 بازدید | 44 پست

استاتر پستهای منو میخونی آیا😶

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

پسر منم تقریبا یه همچین حالتایی داشت، سرچ کردم دیدم خیلی سایتا نوشتن یکی از علائم کولیک

اگه تهرانی آدرس یه دکتر خیلی خوب و نسبتا بداخلاق 😅رو بهت بدم ... ازونایی نیست که الکی دارو بده یا بیخود پاست بده به کس دیگه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون ولی من خیلی نگرانم. کاملا غیرارادی این کار رو می کنه و برام عجیبه حرکتش

پسر منم وقتی شونش میپرید همه میگفتن غیر ارادی این کارو میکنه ولی بزرگتر که شد دیدم وروجک خودش شونشو میندازه بالا حالت پرش داشت خدارو شکر الان از سرش افتاده.. حتما پیگیر باش شما هم تا خیالت راحت بشه .

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

استاتر پستهای منو میخونی آیا😶

بله خوندم. ممنون از پاسخ تون. من خیلی نگران دخترم هستم و حرکتش رو نمیدونم از اعصاب بدونم یا مغز یا یه چیز عادی یا تشنج. به هم ریختم این دو روز. هیچ کس هم نیست که جواب دقیقی بهم بده اروم بشم

پسر منم تقریبا یه همچین حالتایی داشت، سرچ کردم دیدم خیلی سایتا نوشتن یکی از علائم کولیک اگه تهرانی ...

ساکن اهوازیم، ولی اگه جوابی نگرفتم پامیشم میام تهران همین هفته. نمی تونم بیخیال دخترم بشم. 

عزیزم دکترای معمولی نمیتونن تشخیص بدن دخترمن ۷ روزه بود دستش میلرزید ول میکرد بردم متخصص مغز و اعصاب بهش دارو داد تا شش ماه که الان فهمیدم علائم قبل تشنج بوده و اگه نمیبردم حتما تشنج میکرده

عزیزم دکترای معمولی نمیتونن تشخیص بدن دخترمن ۷ روزه بود دستش میلرزید ول میکرد بردم متخصص مغز و اعصاب ...

هر دو دکتری که دیشب و امروز اهواز رفتیم پیششون و نتونستن تشخیص بدن متخصصن مثلا.........

میشه لطفا آدرس دکترتون رو بهم بدین

ساکن اهوازیم، ولی اگه جوابی نگرفتم پامیشم میام تهران همین هفته. نمی تونم بیخیال دخترم بشم. 

اگه خواستی بری تهران و دوست داشتی سراغ مطب دکتر کنی رو بگیر، تو تخت طاووس، حوالی بیمارستان جم خیلی دکتر خوبیه خیالت راحت ، انشالله که چیزی نیست

کار خوبی میکنی اهمیت میدی بهحس و حال دخترت، ولی به دلت بد نیار اصلا

از دیشب دوبار پیش دو متخصص اطفال اهواز بردیمش، اولی خندید بهمون، دومی نگرانمون کرد و به یه متخصص دیگ ...

سلام عزیزم

بچه منم مشکل بچه شما رو داره 😭😭😭

تو رو خدا جوابم رو بدین