2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 39 پست

شوهرم یه کار واسه برادرم انجام داده بود بعد باهم بحثشون شده بود منم باشوهرم دعوام شده بود خونه ی بابام بودم با برادر شوهرم اومدن اونجا،پیش خانوادم برگشته پشت سر داداشم میگه به بعضیا خوبی نیومده خواست خودشو به شوهرش نشون بده حالم ازش بهم خورد.ولی من درست بشو نیستم دو روز دیگه میگذره همه چی رو فراموش میکنم 😭

امید غریبان تنهایی کجایی ...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو باید بی محلش کنی زودتر ازون که دیدیش بپیچونش باهاش حرف نزن برو یه طرف دیگه با گوشیت یا کتابی خودتو سرگرم کن حرف زد تو چشماش زل بزن بگو ااهاااا چی بگم والا یا خددت بهتر میدونی وسط حرفش بگو ببخشید تلفن ضروری دارم

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
چجوری نشون بدم مهم نیس. آخه تابلو تنها میشم 

منم شوهرم یه دختر دایی داره از من بزرگتره ۶ سال،ولی تا منو میبینه فقط میخاد ضایع ام کنه تا حرفی بزنم مخالفت میکنه،دیگه فک کنم همشون فهمیدن باهام مشکل داره .

امید غریبان تنهایی کجایی ...

جاری من وقتی فقط دوتایی باشیم خیلی باهام گرم میگیره اما اگه خواهرشوهرامون رو ببینه اصلن من رو محل نمیکنه،همش خودش رو میچسبونه ب اونا 

پرواز را ب خاطر بسپار،پرنده مردنی ست
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز