2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 39 پست

کلا همه از دست جاری هاشون دلشون پره ,من ۷ تا خواهر شوهر دارم هر ۷ تاشونم از دست جاری هاشون دلشون پره 😂😂😂

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همیشه چیز جدید ميخره من بش میگم مبارک باشه ولی اون اصلا بم نمیگه. حالا خواهرشوهرم یه رژ لب بزنه هی ت ...

خیلی بهش فکر میکنی و واست مهمه

فکر کن یه گوسفندیه نشسته میره اکسیژنی حروم میکنه 

دایورتش کن به یه ورت

همیشه چیز جدید ميخره من بش میگم مبارک باشه ولی اون اصلا بم نمیگه. حالا خواهرشوهرم یه رژ لب بزنه هی ت ...

اتفاقا نباید تبریک بگی

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیزم تو خوب ومهربون باش با خانواده شوهرت تا اگه بدت رو میگه خودش ضایع شه ؟اگه هم جلوی جمع حرفی ،تیکه ای بهت انداخت همون جا درست ،مودبانه جوابشو بده طوری که نتونه دفعه بعدی حرفی بزنه ،اخه جاری منم همینطوره من اصلا بهش محل نمیدم 

من هر موقع کار خصوصی دارم و پچ پچ میکنم با مادرشوهری و کسی ،  ۲تا جاری های پدرسوختم سریع میان کنار ما میشینن.تو هم تست کن شاید دهن جاریت بسته شد

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

جاری من وقتی زایمان کردم سرحال بودم،به خاطر بچم که چن روز بستری شد کنارش موندم و واقعا سختی کشیدم،دومین باری که اومد بیمارستان با خنده گفت ها به این میگن زایمان کرده،حالا واقعا متوجه حرفش نشدم خوشحالی قیافه ی بی حال منو یا نه 😞

امید غریبان تنهایی کجایی ...

آدم بین خانواده شوهر همیشه تنهاست.اونا فقط ظاهرا با ما خوبن تو دلشون چیز دیگه ای هست.تو خونشون خیلی دل آدم می گیره وقتی می دونه تو دل تک تکشون خیر خواهی نیست.

خیلی بهش فکر میکنی و واست مهمه فکر کن یه گوسفندیه نشسته میره اکسیژنی حروم میکنه  دایورتش کن ب ...

🤣🤣🤣شوهرمم میگه فکن باغ وحش. آخه لامصب بهشم محل ندیم میره واویلا میکنه ننه من غریبم بازی واس مادرشوهر خواهرشوهرم در میاره سر من😑یا هی میگه مردم یعنی من بهش حسوديمون میشه چون پولدارن ما نیستیم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز