2777
2789
عنوان

جاری

631 بازدید | 39 پست

نمیدونم چشه تا منو میبینه میره پیش خواهر شوهرم پچ پچ کردن. 🙄 آدم به خودش شک میکنه. نمیدونم قصدش چیه ولی مطمئنم دوست داره همیشه ناراحتیه منو ببینه .هی خنده های زیر زیری میکنه که بگه من با اینا جورم. وقتیم با اونا پچ پچ میکنه خب حواس اونام میره به اون. عکس العمل من چی باشه خوبه.؟جدیدا سعی میکنم نگاشون نکنم 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

منم با جاریم مشکل دارم ,ی جور مزخرفی میخنده ,مثلا میخواد تمسخر کنه 

ادعای تفسیر قران و حاج خانومم داره 😏

لطفا ی ,,,صلوات ,,,مهمونم کنید ,,,, اللهم صل علی محمد وال محمد 

افررررین . گوشیتو بردار همش تو گوشی باش البته با لبخند رو لب . 

هرچند ساعت الکی گوشیتو تنظیم کن زنگ بخوره بردار برو یه جاخلوت الکی حرف بزن . 

ااااصلنم بهشون نگاه نکن . 

با شوهرت بگو بخند .

ببین چجوری تاثیر داره اگ تاثیر نداشت فاز دومو بگم 😑

😢😭من دوست دارم مامان بشممممممممممممممم😢😭خدااااااااایااااااااا منو مامان کن . آمین

همیشه چیز جدید ميخره من بش میگم مبارک باشه ولی اون اصلا بم نمیگه. حالا خواهرشوهرم یه رژ لب بزنه هی تعریفو مبارکه و.... میگم اگه منم دیگه  نگم مبارک باشه شاید بگن حسود و زشته پشتم حرف در بیارن

اصلا برات مهم نباشه بی تفاوتی بهترین روشه خوب که چی اینقدر پچ پچ بکنه تا جونش دراد والا

آدمارو از روی ظاهر قضاوت نکنید! نصف اینایی که خدارو قبول دارن خدا قبولشون نداره...

توجه نکن 

اینطور موقع ها اگه شوهرت هست با اون پچ پچ کن اگه نیست گوشیتو سایلنت کن الکی شروع کن با تلفن حرف زدنو قهقه خندیدن یه مجله تو کیفت داشته باش باهاش سرگرم شو

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز