2777
2789
عنوان

طب سنتی .... غلبه ی سودا😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 51762 بازدید | 78 پست
ی سوال بپرسم؟ چند وقته ب این مسایل علاقه مند شدی؟

حدود چهار سال. یه استرولوجر هست اسمش جسیکا آدامز تو سایتش اطلاعات جالبی داره. من چون متافیزیک و تناسخ وقانون کارما برام جالب بود وقتی فهمیدم یه ارتباطی با استرولوژی وچارت تولد داره بهش علاقمند شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حدود چهار سال. یه استرولوجر هست اسمش جسیکا آدامز تو سایتش اطلاعات جالبی داره. من چون متافیزیک و تناس ...

مرسی از اطلاعاتت عزیزم

حتمن می بنمش

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی

منم یکی بهم گفت سودات زده بالا 

رفتم عطاری یه خانومی طبع را تشخیص میداد گفت اول طبعت صفراویه بعد هم دموی چون پوستت سفیده زیرش قرمزه و خون جریان داره ،ولی گفنم که فکر و خیال ولم نمی کنه مدام تو ذهنم نگران همه چیز هستم استرس دارم و اینکه وسواس فکری مثلا یه فکری شاید ماه ها تو مغزم باشه گفت سودای مغزت بالاست ولی ربطی به طبع اصلیت نداره  و من همشو با هم دارم...گفت درسته سفید و لاغر و بلندی اما طبع اصلی ات سودا نیست ،با این حال داروی سودابر خریدم و بهم بادرنجبویه داد گفت بخور ،و داروی سودا بر ممکنه بیرون روی داشتع باشی 

فعلا 2 روزه خوردم از دیشب حالت تهوع دارم امروز صبح هم که خوردم بیرون روی دارم گفت نشونه خوبیه بزار از بدنت دفع بشه ،اما حالت تهوع دارم😕😕

جالبه یعنی طبق ستاره شناسی اونایی که عنصرشون آتشه صفراوی، عنصر هوا دموی، عنصر خاک سوداوی و عنصر آب ب ...

من از ستاره شناسی سر در نمیارم ولی میدونم که ربط نداره کسی که توی تیر مثلا بدنیا اومده مزاجش بلغم باشه چون بلغم یعنی سرد و تر و وسط تابستان اصلا سرد و تری نداره زمان ابتدای بارداری هم میشه پاییز که طبع پاییز سردو خشک هست نه سرد و تر

مزاج هر شخص زمان انعقاد نطفه و ایام جنینی شکل میگیره و فقط ربط به مزاج پدر و مادر و نوع تغذیه مادر در ایام بارداری داره که چه خوراکی هایی خوردن و خوراکی های مصرفی مولد چه نوع خلطی بوده

حدود چهار سال. یه استرولوجر هست اسمش جسیکا آدامز تو سایتش اطلاعات جالبی داره. من چون متافیزیک و تناس ...

سلام در ارتباط با مطالعاتتون میشه دررمورد ت.ا.ر.وت بگید من یجا تا.رو.ت برام گرفت حتی اسم طرف ماه تولدش و حتی خیلی چیزای دیگشو گفت ....خیلی دقیق امار داد و دلیلشو گفت بهم چی بوده ک خیلی دقیق بوداما در مورد اینده هم گفت ک بازگشت داره!!! از نظر شما چند درصد درسته این پیش گویی ها

البته من علائم وحشتناکی داشتم استرس و اضطراب شدددددددددددید اختلال در خواب یعنی شبی نبود که کابوس ...

عزيزم ميدونم تاپيك قديميه ولي شما كه غلبه سودا داشتين ترس و اضطراب و فكر و خيالاي عجيب داشتين؟درمان شدين؟

منم الان غلبه سودا و خشكي مغز دارم انگار درمونده شدم😞

عزيزم ميدونم تاپيك قديميه ولي شما كه غلبه سودا داشتين ترس و اضطراب و فكر و خيالاي عجيب داشتين؟درمان ...

تو تنها اینجور نیستی  . منم نامزدم غلبه سودا داشت و همین علائم افتیمون گرفت الان ۸۰درصد خوب شده تو دوهفته.  برنامه غذاییتو درست کن افتیمون بخور حجامت و ماساژ