2777
2789
عنوان

طب سنتی .... غلبه ی سودا😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 51757 بازدید | 78 پست
کجا برم حجامت ؟

همین طب سنتی ها انجام میدن،باید رفتی بگی حجامت میخوام یه هزینه ای بین۲۵تا۳۵ حدودا میگیرن و انجام میدن برات،فقط قبل رفتن قوانین قبل حجامت رو بخون و‌برو

چون نباید مثلا فورا غذا بخوری و‌بری و....

اگه تهرانی دکتر علیرضا کردافشاری رو شمارشو بگیر بگیر 

خودش و همسرش تخصص دارن تو این زمینه

و یک مرکز کاملا مجهز بادکش،حجامت،زالو،و...

منم سودا تمام بدنمو گرفته بود

2سال پیش رفتم طب سنتی بهم دارو داد با یه عرق بنام پاپریکا

یه شب از خواب پاشدم گلاب به روتون کلی بالا اوردم 

بعدش دکتر طب سنتی گفت سودا به این طریق از بدنت دفع شد

من دیگه درمانو ادامه ندادم

ولی اگه پیش میرفتم همش دفع میشد

الانم یکم غلبه سودا دارم ولی دنبال درمان نمیرم

اماااااااان از تنبلی

فقط يه صلوات واسه سلامتي جنينم،،بمون برام جگر گوشه ي مامان

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم سودا تمام بدنمو گرفته بود 2سال پیش رفتم طب سنتی بهم دارو داد با یه عرق بنام پاپریکا یه شب از خ ...

اسم دکترو میگی ؟تهران بود؟

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی
منم باید فقط گرمی بخورم

احیانا بدنت با گرمی خوردن جوش نمیزنه؟

مثل خرما و اجیل و تخم مرغ اینا میخوری جوش نمیزنی؟اگ میزنی بدنت حساسه و نباید بخوری سرخود

گرمی خالص خوردن گرمت نمیکنه باید پاکسازی کنی بدنت. و این گرمیا هم میرن یه گوشه از بدنت میمونن میشن مشکل جدید

البته من علائم وحشتناکی داشتم

استرس و اضطراب شدددددددددددید

اختلال در خواب یعنی شبی نبود که کابوس نبینم

بی اشتهایی شدید

کبودی دور چشم

من بعد از مصرف دارو خییییلی بهتر شدم ولی متاسفانه دارو رو ول کردم

درمان های طب سنتی طولانیه 😅😅مرد میخواد بمونیم توشون

اره دقییییقا

الانم بخاطر تنبلی تخمدان میخوام برم طب سنتی

مامانم میگه میدووونم میری یه عالمه دارو میگیری هییییچکدوم روهم نمیخوری

چند روز دارو خوردي؟ بقيه داروهات چي بود؟

بقیه رو یادم نیست،ترکیبی بودن

40روز خوردم

ولی دکتر طب گفت باید 6ماه بخوری تا نتیجه بگیری

اره دقییییقا الانم بخاطر تنبلی تخمدان میخوام برم طب سنتی مامانم میگه میدووونم میری یه عالمه دارو م ...

اره واس این مووضوع خیلی دارو میدن😂صب یه مشت قرص تا شبم دمنوش فلان

بادکش گرم و....

ولی خب کلا اگه درست عمل کنیم واقعاخوبه

اره واس این مووضوع خیلی دارو میدن😂صب یه مشت قرص تا شبم دمنوش فلان بادکش گرم و.... ولی خب کلا اگه ...

حالا در نهایت تاثیری رو تنبلی تخمدان داره؟

الف) اگر سودا در سر زیاد باشد، می تواند باعث کم خوابی شود، اگر مقداری افزایش پیدا کند، می تواند باعث افزایش درک صدا در سر و احساس مداوم وز وز در گوش باشد. در بینی می تواند باعث افزایش قدرت بویایی شود؛ این افراد همیشه بوهای خیلی ضعیف را هم استشمام می کنند.

ب) سودا در عروق ریز رسوب می کند. در دور چشم باعث سیاهی می شود که اگر خونش رقیق شده و سودا بیرون رود، این حلقه سیاه از بین می رود. در پیری این سودا شبیه دانه های عدس بوده در کل پوست منتشر می شود.

سودا در عروق انتهایی می تواند باعث ایجاد واریس پا و در دستگاه گوارش باعث ایجاد بواسیر شود.

ج) سودا در پوست باعث ایجاد اگزمای سودایی می شود، مثل بیماری صدف (سوریاسیس) یا بیماری لوپوس.

د) سودا در مغز باعث افزایش تصویرگری (هالوسیناسیون) می شود. به طور کلی 70% منشأ بیماری های اعصاب و روان افزایش سودا می باشد؛ مثل وسواس، خصوصاً وسواس های فکری؛ بیماری های دو قطبی مثل افسردگی ـ سرخوشی، انواع افسردگی ها و یا انواع تصورات نادرست مغزی