2777
2789
عنوان

طب سنتی .... غلبه ی سودا😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 51764 بازدید | 78 پست

تغذیه سودایی مزاج ها

این افراد باید از خوردن غذا های چرب ، شور ،مانده و بیات به خصوص گوشت ، ماهی دودی ، شیرینی جات مصنوعی ، ادویه جات ، چای و نیز خوردن قرص های جلوگیری نیز خودداری کنند و در عوض بیشتر از مسهل های گیاهی مانند قدومه شیرازی ، بارهنگ ، تخم ریحان و مرو استفاده کنند و بین نوشیدنی ها از نوشیدن مایعات به خصوص آب یخ ، نوشابه های گاز دار و دوغ خودداری کنند . این افراد باید از مصرف کشک و ماست نیز پرهیز کنند . مصرف پنیر با چای شیرین برای این افراد بسیار زیان آور است زیرا رسوبات خون در این نوع افراد افزایش می یابد و اکثرا دچار یبوست مزاج می شوند

در عوض استفاده از غذاهای گیاهی مانند : آلو ، اسفناج ، کدو تنبل ، هویج فرنگی پخته بسیار مفید است .کلیه غذاهای گرمی بخش مانند : گوشت شتر ، گوشت گوسفند ، کبوتر ، سار ، گنجشک . در صورت مصرف برنج ساده ، حتما از شوید ، زیره سیاه استفاده شود . سبزیجات گرم مانند : نعنا ، ریحان ، ترخون ، مرزه ، جعفری و تره ، انواع کلم ، ساقه کرفس و نیز خورن عسل ، توت سفید ، کشمش ، انجیر ، خرما ، هل ، دارچین ، زعفران و آفتیمون و استفاده از بذر های ملین مانند قدومه شیرازی .

منم سودا دارم هنوز شروع نکردم درمان کنم کدوم ماهها میدونی؟

منم مثل تو

میخام از شرش خلاص شم😕

همشو میدونم

الان تایپ میکنم واست

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سودابر روازاده.گیاه اصلی سودابر افطیمون.

یکی از داروهای بسیار مفید برای سودا آب پنیر به همراه افتیمون است.
روش تهیه: ۲ لیوان شیر را بجوشانید و در زمان نزدیک به جوش، قبل از آنکه بجوشد و سر ریز شود، دو  قاشق افتیمون را در یک پارچه بسته و ۵ بار به مدت هر بار  ۳۰ ثانیه در شیر زده شود.
سپس در زمان جوش نیز یک قاشق سرکه خانگی به آن بزنید تا شیر ببرد. شعله را خاموش کنید و یک ساعت بعد آنرا صاف کنید، مایع حاصله را آب پنیر می گویند. (شرح کامل در سایت تحت عنوان دستور تهیه ماء الجبن درج شده است)
هر روز صبح ناشتا یک لیوان از این آب پنیر را میل کنند. این درمان را ممکن است لازم باشد تا ۶ ماه مصرف کنند.

طبع غالب هر ماه

فروردین :صفرا

اردیبهشت: سودا

خرداد:دم

تیر:بلغم

مرداد:صفرا

شهریور:سودا

مهر:دم

آبان;بلغم

آذر:صفرا

دی;سودا

بهمن:دم

اسفند:بلغم

فرقی نداره وقتی ندونی و نبینی ......غصت میگیره وقتی  میبینیو میدونی                                                پرنده های قفسی.......عادت دارن به بیکسی
منم مثل تو میخام از شرش خلاص شم😕 همشو میدونم الان تایپ میکنم واست

واااااااااای منم تمام مشکلاتم از سوداست.

طبسنتی خیراندیش :در یک فرد متعادل برای هر  ۱۰۰ سی سی خون باید به اندازه ۱ سی سی

صفرا ـ ۴۹ سی سی دم -۴۹ سی سی بلغم  و ۱ سی سی سودا باشد که

اگر این مقادیر بیشتر یا کمتر شود بیماری پدید می آید.

* توجه : بیماریهای شایع در این گروه :

افسردگی  ـ سیاهی دور چشم ـ یبوست ـ سندرم روده تحریک پذیر ـ

کابوسهای شبانه ـ اگزمای پوستی و شوره سر ـ سوزش معده ـ سرطان

وسواس و ....

دمنوش استخدوس با گل بنفشه و افتیمون نیز از روش های مناسب برای درمان غلبه سودا در مغز بوده و فرد در ابتدا باید استخدوس و گل بنفشه را دم کند و بعد افتیمون را به آن اضافه کند.

گیاهان افتیمون یک گیاه ضد سودا است و به خوبی سودای مغزی را دفع می کند و در کنار دفع سودا ملین و آرامش بخش است.

افتیمون زیاد نیاز به جوشیدن ندارد و بهتر است که در آخر به دم کرده گل بنفشه و استخدوس اضافه شود.

افراد سودایی در ابتدای روز دارای حالت یبوست هستند برای همین به آنها پیشنهاد می شود که به مدت چهل روز، روزانه یک قاشق بارهنگ و خاکشیر را با آب جوش دم کنند و بعد از 20 دقیقه با یک قاشق گلاب و آبلیمو به صورت ناشتا میل کنند؛ زیرا این درمان در رفع یبوست بسیار مؤثر است

طبع غالب هر ماه فروردین :صفرا اردیبهشت: سودا خرداد:دم تیر:بلغم مرداد:صفرا شهریور:سودا مهر: ...

جالبه یعنی طبق ستاره شناسی اونایی که عنصرشون آتشه صفراوی، عنصر هوا دموی، عنصر خاک سوداوی و عنصر آب بلغمی هستن طبق ماه تولد

جالبه یعنی طبق ستاره شناسی اونایی که عنصرشون آتشه صفراوی، عنصر هوا دموی، عنصر خاک سوداوی و عنصر آب ب ...

دقیقن همینطوره

و ازونجایی ک ادمها معمولن بیشتر از یک خلط غالب دارن، ن فقط ماه تولدشون که موقعیت دیگر سیارات هم در غلبه ی خلط ثانویه شون دخیله😉

دقیقن همینطوره و ازونجایی ک ادمها معمولن بیشتر از یک خلط غالب دارن، ن فقط ماه تولدشون که موقعیت ...

درسته یعنی بقیه سیارات تو چارت تولد تو کدوم برج هستن. من به ستاره شناسی خیلی علاقه دارم تو سایتای خارجی مطالعه میکنم درموردش ولی فکر نمیکردم به طب سنتی ارتباطی داشته باشه

درسته یعنی بقیه سیارات تو چارت تولد تو کدوم برج هستن. من به ستاره شناسی خیلی علاقه دارم تو سایتای خا ...

اره خیلی بهم ربط دارن

اینا تو گذشته علوم پایه محسوب میشدن از پزشکی بگیر تا. پیش بینی وقایع

متاسفانه الان خیلی فراموش شدن و بعضیا بهش انگ خرافات میزنن😒😔

چ جالب مثل منی

اره خیلی بهم ربط دارن اینا تو گذشته علوم پایه محسوب میشدن از پزشکی بگیر تا. پیش بینی وقایع متاسفان ...

تو بعضی کشورها استرولوژی رشته دانشگاهیه ولی متاسفانه توایران چنین شرایطی نیست. خرافات به نظر من ادعای پیشگویی صددرصد وقایع آیندست در صورتی که استرولوژی پتانسیل بروز اتفاقات آینده رو نشون میده و اینکه واقعا نتیجه چی میشه به اراده و تصمیم گیری انسان بستگی داره

تو بعضی کشورها استرولوژی رشته دانشگاهیه ولی متاسفانه توایران چنین شرایطی نیست. خرافات به نظر من ادعا ...

ی سوال بپرسم؟

چند وقته ب این مسایل علاقه مند شدی؟