2777
2789
عنوان

آشپزی

48 بازدید | 9 پست

سلام برای خورش قیمه چه ادویه هایی استفاده میکنید؟ اگر میشه با مقدار بگید و برای چند نفر. من یدفعه پودر هل و پودر دارچین و گلاب ریختم افتضاح شد. از قهوه هم تلخ تر شد. غیر قابل خوردن 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم زیاد اضافه کردید، بایستی به اندازه گلاب و دارچین استفاده کنید...

نمیدونم چرا هر ادویه ای میزنم غذام بد میشه. کم میزنم بی مزه میشه. یذرررررههه بیشتر میزنم تند و تلخ میشه. از زهر مار هم بدتر میشه

قیمه فقط زردچوبه و رب و نمک و پیاز همین.

رمز خوشمزگی قیمه به نوع گوشت حجم گوشت و چربی و استخون و میزان ادویه و تایم پختش و نوع روغنش .

یکمقدار مغز داخل قلم و اب قلم بریز ببین چی میشه استخون و قلم گوسفند یا گاوو بزار جدا بپزه مغز داخل استخونارو با قاشق خالی کن مقداری هم از اب و غضروفش با گوشت دنده بریز لیمو هم فقط خشک بریز

ربشم قبل ریختن با زردچوبه و نمک تفت بده تو چربی خود قلم گاو این سه تارو باهم. بعد بریز تو خورشت

شنگولای 1990 هستم از نی نی یار خواستم از اخطار مشکی که خودم خواستم تعلیقم کنه هرکاری کردم رفع تعلیقم کنه نکرد با یه کاربری دیگه اومدم.

حتما خوب درست نمیکنی وگرنه من همینارو میزنم چندساله پدرشوهر ایراد گیرم همه جا تعریف میکنه

خوش به حالتون 🥲 من که هر چی بزنم معمولا بد میشه و فقط شانسی بعضی وقتا غذام خوشمزه میشه