2777
2789
عنوان

زندگی در المان

17143 بازدید | 70 پست

سلام بچه ها

اینجا کسی هست المان زندگی کنه میشه یکم از زندگی کردن در ا کجا بگید قصد مهاجرت دارم اما تصمیمم قطعی نیست در حدی که حتی نمی دونم باید چه جوری برم بقیه کشور های اروپایی هم اگه بودید بگید چه جوری رفتید زندگی اون ور سخته یا نه و ...

دوست دارم اسمم رو بزارم دختره ترشیده    به شما چه؟

من داييم اونجا زندگي ميكنه 

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

از طريق كار اقدام كرد و اقامت گرفت

عـشق مامان قربونت بشم من قبل به دس آوردنت كلي امپول زدم الانم كه انسوليني شدم😔همه اينا فداي يه تار موت😔فقط بهم قول بده قلبت برامون مثه ساعت بتپه و سلامت باشي نفس مامان❤️نفـسكم ما منتظر شـنيدن صـداي قلبت هستيم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگيشونم خيلي عاليه 

يچيزايي تعريف ميكردن من كيف ميكردم

فک کن یه درصد خوب نباشه😑

معلومه که عالیه اگه میتونی حتما برو

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)
زندگيشونم خيلي عاليه  يچيزايي تعريف ميكردن من كيف ميكردم

من می خوام دقیق تر بدونم ریز زندگی اینکه کار هست نیست نسبت به مهاجرا چه برخوردی دارن هزینه ها بالاست نیست و ...

فک کن یه درصد خوب نباشه😑 معلومه که عالیه اگه میتونی حتما برو

برای همین تایک زدم ما همیشه تا بحث مهاجرت میشه می گیم عالیههه اما من می خوام از دردسر ها و مشکلاتش بدونم بالاخره باید کلی خرج کنی کار و زندگیت رو بزاری بدی یه کشور غریب نمی خوام چند روز بعدش پشیمون شم می خوام بدونم آیا واقعا می تونم برم یا نه

من می خوام دقیق تر بدونم ریز زندگی اینکه کار هست نیست نسبت به مهاجرا چه برخوردی دارن هزینه ها بالاست ...

بله هزينه زندگي بالاست ولي عوضش رفاه بيشتري دارن

مثلا اينكه اگه از بانك وام بگيرن و به هردليلي بيكار شن و نتونن قرضشونو بدن 

بانك موظفه برا شخص كار پيدا كنه

يا مثلا دكتراشون هزينه اي ندارن

اينكه هر روز دولت شير مياره ميذاره جلو در خونه ها

و عوضش ماليات اونجا زياده

داييه من ميگه تقريبا نصف حقوقم ميره برا ماليات

فقط ميگه يكم نژاد پرستن

مثلا ميگه يبار تو خيابون يكيشون فميد ايراني هسيم 

تف كرد رومون😑

اگه بتوني با غربت كنار بياي كشور خوبيه

فقط ميگه يكم نژاد پرستن مثلا ميگه يبار تو خيابون يكيشون فميد ايراني هسيم  تف كرد رومون😑

😒😒😒 پس نظرم عوض شد. استارتر برو جا دیگه

این رو منم راجع به آلمانیا شنیده بودم ولی الان باور کردم

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

من دوستم 

براي تحصيل رفت 

و زندگي 

قبلش هم چند نَفَر رفته بودن بهش پيشنهاد دادن جاي خوبيه براي پيشرفت 

البته زبان ألمانيش هم عاليه 

واقعا ميگفت عاليه همه چيز 

اما متاسفانه مياد ايران چون وابستگي به خانواده داره 

مجدد ميبينه خبري نيست ميره المان 

كلا بين ايران و المان مونده 

فقط هم چون وابستس 

اما دوست شوهرم خيلي ساله رفته و بر نگشته 

به ما هم ميگه كاراتون رو انجام بديد بياين و ..

اما متاسفانه شوهرم ايران رو دوست داره 

و موجوديمون هم بايد بيشتر باشه 

براي زندگي أونور به نظر خودمون