2777
2789
عنوان

مامانم

235 بازدید | 21 پست

مامانم دوباره زده به سیم اخر

یهو اینوقت شب ازخونه خاله بلندمون کرد اورد خونه شروع کرد داد و بیدادکردن و جیغ کشیدن

بعدم شروع کرد باباموفحش دادن (پدرم ۵ماهه فوت کرده)

شرایطمون سخته واسمون دعاکنید نمیدونم واقعا چیکارکنم

تازه الان باخودم میگم وقتایی که من باشوهرم نیستم این بچها چیکارمیکنن 

خیلی ناراحتم😟😟😟😟😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی حتما مامانت مشکل اعصاب گرفته

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
چراهمینجوری بی دلیل

مامانم موقعی که بابام بود هم زندگیو ول کرده بود و اصلا به فکربچها نبود

الانم که بابام رفته رفتنشو بهونه کرده و کلا همچیو ول کرده

نه شامی نه نهاری 

نه اصلا به تربیت بچها فکرمیکنه 

و..هیچی حتی به زندگیه من که توعقدم و دارم بزور با پول های هدیه جهازجمع میکنم هم فکرنمیکنه

فقط با خالهام میرم خرید و یکم کمکم میکنن

مامانم موقعی که بابام بود هم زندگیو ول کرده بود و اصلا به فکربچها نبود الانم که بابام رفته رفتنشو ب ...

آخه چرا😕

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
خب عزیزم شایدمشکل مالی داره . اخر شوخی نیست همدم خودشو از دست داده دیگه پشتوانه ای نداره بایدبهش کم ...

مشکل مالی که داریم

از حقوق پدرم الان ماهی ۱تومن فقط میریزن و ۱تومنم چیزی نیست

اما اگه مامانم یکم فکرکنه و بچسبه به زندگی و ملک و املاکای بابامو بفروشه یاحداقل بدشون اجاره میتونه کمکمون کنه

آخه چرا😕

چون هیچوقت کسی که طالب چیزی نیست اونوبدست نمیاره

وقتی ندونی ضعف داری نمیری سمت یادگرفتن 

مامانم ازنظرخودش کامله

اما باهمه قطع رابطه کرده با اصرار خالهام یه سر پیش اونامیریم فقط

خواهربرادرم دارن کم کم بدرفتارمیشن و میرن توسن نوجوونی 

مامانم نمیتونه کنترلشون کنه با داد و بیداد و کتک میخواد انجام بده

مشکل مالی که داریم از حقوق پدرم الان ماهی ۱تومن فقط میریزن و ۱تومنم چیزی نیست اما اگه مامانم یکم ف ...

خب بهش مشاوره بدیدبگومامان با دادودعوا مشکلی حل نمیشه هم اعصاب خودت را بهم می ریزی وهم بچه های معصوم اعتمادبه نفسون از بین میره الان تو هم مادرمون هستی وهم نقش بابا را باید ایفا کنی وبهمون دلداری بدی واعتمادبه نفسمون را بالا ببری.