2777
2789
عنوان

مامانم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 21 پست
خب بهش مشاوره بدیدبگومامان با دادودعوا مشکلی حل نمیشه هم اعصاب خودت را بهم می ریزی وهم بچه های معصوم ...

دوستای مامانم بهش میگن همشونو بلاک کرده

خالهام بهش میگن میگه دیگه خونشون نریم من خودم بلدم شمارو چطور تربیت کنم

یه خانومیو پیداکردم باهاش صحبت کنه خیلی خوب باهاش گرم گرفت اما اونم دیگه جواب زنگاشو نداد که بیاد خونمون(مشاور بود)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستای مامانم بهش میگن همشونو بلاک کرده خالهام بهش میگن میگه دیگه خونشون نریم من خودم بلدم شمارو چط ...

پس مامانتون نمی خوان حرف دیگران را گوش بدن وفکر میکنن کارخودشون درسته.

بیشتر به مادرت محبت کن.تنهاسات.باور کن واسه مادرتم خیلی سخته تنهایی.فقط محبت کن و کمکش کن.با عصبانیت و غر زدن سر مادرتون فقط بدترش میکنید.همش ازش تعریف کن که تو مادر خوبی هستی 

پس مامانتون نمی خوان حرف دیگران را گوش بدن وفکر میکنن کارخودشون درسته.

درسته

به حرف منم که کلا گوش نمیده

ازنظراون من فقط بفکر ارثمم که باشوهرم بالابکشمش برای همین ۱ریال از پولارو واسه جهزیه من خرج نمیکنه میگه حق یتیمه 

درسته به حرف منم که کلا گوش نمیده ازنظراون من فقط بفکر ارثمم که باشوهرم بالابکشمش برای همین ۱ریال ...

واسم مهم نیست که توروم میگه واست هیچی نمیخرم

یا از حرف خانواده شوهرمم نمیترسم

فقط دلخورم که من کاری نکردم که اینارو به مامیگه