2777
2789
عنوان

تغییر رشته

121 بازدید | 21 پست

سلام

من دهم تجربی هستم و با اجبار مدیر و بابام اومدم این. رشته اصلا علاقه ندارم

اومدم تغییر رشته بدم ب انسانی کل سه ماه تعطیلی نشستم کتابای انسانی خوندم امتحان دادم یه کتابو پاس نشدم.. الان میگن یا باید ی سال عقب بری و دوباره دهم بخونی یا همون تجربیو بخونی

چیکار کنم؟

علاقه ندارم

انسانی خیلی دوست داشتم ولی نمیشه خیلی زحمت کشیدم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگه انسانی دوست داری پس نباید به بقیه مسائل فکر کنی

نمیشه اخه خیلی سخته 🥺💔برای تجربی تلاش کردم نشد خاستم بیام انسانی بازم نشد 💔💔نمیدونم چیکار کنم خیلی نا امید شدم به فکر ترک تحصیلم

اخه حقم نیست واقعا

با یه چیزی جمعش کنمن دوستم 3 تا شو افتاد پول دادن اوکی شدبعدم کلا همه و قبول میکنن منم تغییر رشته ای ...

معلمم میگه از خدا میترسم نمره بدم ولی من فکر میکنم اگه واقعاً از خدا میترسید به حق من که کلی زحمت کشیدم،نمره میداد💔

من سه ماه تعطیلی رو خوندم امتحان دادم ولی با یه نمرهی نامردی همهی تلاشم رو نابود کردن

حالا یا باید تجربی بمونم یا یه سال عقب بیفتم

نمیدونم چیکار کنم💔💔

ببین تو یه بار تغییر رشته انجام دادی دیگه کلا نمیتونی برگردی تجربیی تنها راهت اینه یا دهم انسانی و ب ...

یعنی نمیتونم برگردم تجربی؟

مطمئنی؟؟

نمیدونم چیکار کنم معلمه نمره بده نیست...

فردا هم امتحان دارم گفتن نمیخاد بیای امتحان چون قبلی پاس نشدی کلا رد شدی....

معلمم میگه از خدا میترسم نمره بدم ولی من فکر میکنم اگه واقعاً از خدا میترسید به حق من که کلی زحمت کش ...

دقیقا باید تا میتونه بهت کمک کنه چون تو تلاشتو کردی معمولا تغییر رشته ای هارو رد میکنن راحت که برن چون اگه قبول نکنن داستان میشه براشون و اون بچه کلا نابود میشه ولی امیدوارم کمی دلش به رحم بیاد و قبول بشی 1 سالم 1 ساله اگه بخوای دوباره برگردی عقب و بخونی سختت میشه

خوب دادی بد تصحیح کردن؟ من خودم نمیدونم وضع امتحانامو

ایشالله که تلاشت از بین نمیره و به زودی ثمره اش و میبینی

اما به ترک تحصیل اصلا فکر نکن اگه انسانی و دوست داری و میدونی موفق میشی ارزش داره 1 سال و بمونی

یعنی نمیتونم برگردم تجربی؟ مطمئنی؟؟ نمیدونم چیکار کنم معلمه نمره بده نیست... فردا هم امتحان دارم گف ...

من تا اونجایی که میدونم هر فرد تو دوران تحصیلش یبار میتونه تغییر رشته بده اما خب میتونه اینجوریم نباشه

من دوستم یکی از امتحانا و پاس نشد و گفتن نمیتونی برگردی رشته قبلت و همین رشته باید بمونی و قبول کردن همون یه آزمون و آزمون های بعدیم خراب کرد ولی گفتن قبولت میکنیم

خدا بزرگه ایشالله هرچی به صلاحته اتفاق میوفته

دقیقا باید تا میتونه بهت کمک کنه چون تو تلاشتو کردی معمولا تغییر رشته ای هارو رد میکنن راحت که برن چ ...

هیچ کمکی نکردن

نمیدونم حتی مدیرم بهش گفته نمره بدع میخاد تغییر رشته بده فلان گفته نه نمره نمیدم بره همون تجربی بخونه 💔

واقعا سخته یه سال برگردم نمیتونم 💔

حداقل در حد پاس شدن نوشتم...

ممنون عزیزم 🥺انشاالله

هیچ کمکی نکردننمیدونم حتی مدیرم بهش گفته نمره بدع میخاد تغییر رشته بده فلان گفته نه نمره نمیدم بره ه ...

ای بگم خدا این معلمای عتیقه و چیکار کنه...

انشالله که درست میشه 💚🌱