2777
2789
عنوان

تغییر رشته

| مشاهده متن کامل بحث + 121 بازدید | 21 پست
من تا اونجایی که میدونم هر فرد تو دوران تحصیلش یبار میتونه تغییر رشته بده اما خب میتونه اینجوریم نبا ...

واقعا

خش ب حالش... ب خدا منو ب خاطر یکی دو نمره انداختن.. ایندمو نابود کردن

ممنون عزیزم ❤🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واقعا خش ب حالش... ب خدا منو ب خاطر یکی دو نمره انداختن.. ایندمو نابود کردنممنون عزیزم ❤🙏

امیدوارم که قبولت کنن و نامردی نکنن درک کنن که آیندت تو خطره

خواهش میکنم نگرانم دیگه نباش بسپر به خدا یهو دیدی معلمت قبولت کرد و سال بعد و انسانی گذروندی

اگرم نشد که یا میری تجربی اگه شد یا میری انسانی

هرکدوم که شد بدون به صلاحت بوده

خواهش میکنم

موفق باشیییییی💗

امیدوارم که قبولت کنن و نامردی نکنن درک کنن که آیندت تو خطره خواهش میکنم نگرانم دیگه نباش بسپر به خد ...

مرسی دورت بگردم🫠🫂واقعاً حرفات آرومم کرد راستش این روزا خیلی خستهام هیچکی اینجوری بام حرف نزده بود💔

دعا کن که درست بشه🥺🙏

امیدوارم هر جا هستی موفق باشی

بازم ممنون 💗🙏

مرسی دورت بگردم🫠🫂واقعاً حرفات آرومم کرد راستش این روزا خیلی خستهام هیچکی اینجوری بام حرف نزده بود ...

قربونت بشم وظیفه ام بود اینو بدون که کاملا درکت میکنم چون خودمم تو شرایط خودتم و میدونم همین که تو 3 ماه بخوای 4 تا درس یه رشته ای که باهاش آشنایی نداری و که همه با معلم پاس کردن بخوای خودت بخونی چقد سخته

دیگه اینکه بخواد معلمم عقده ای بازی در بیاره کلا حال آدم بد میشه تو تمام تلاشتو کردی و امیدوارم این خستگی رو تنت نمونه و هرجور شده با یه اتفاق خوب از بین بره

با تمام وجودم برات دعا میکنم هرچی به صلاحته واست اتفاق بیوفته و خوشحال باشی

ممنونم مهربون 💗

🌱💚

قربونت بشم وظیفه ام بود اینو بدون که کاملا درکت میکنم چون خودمم تو شرایط خودتم و میدونم همین که تو 3 ...

واقعا خیلی سخته کاش یه ذره درک داشتن

دقیقا 💔🥲

قربونت برم انقد مهربونی مرسی بابت دعای قشنگت🥹

منم دعا میکنم بهترینا برات اتفاق بیفته

واقعا خیلی سخته کاش یه ذره درک داشتندقیقا 💔🥲قربونت برم انقد مهربونی مرسی بابت دعای قشنگت🥹منم دعا ...

متاسفانه درکی ندارن اگه داشتن که..

فدات شم عزیزم

مرسی عزیز دلم بابت دعات ممنونم💗