2777
2789
عنوان

تست بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 67 پست
دیدی همینجا یه چیزایی مینویسن اعصابت خورد میشه همشمنفوذ بد

حواست ب خودت باشه نفس...چیز سنگین ک اصن بلند نکن...ب شوهرتم بگو ک این چند ماهو بات همکاری کنه😘

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حواست ب خودت باشه نفس...چیز سنگین ک اصن بلند نکن...ب شوهرتم بگو ک این چند ماهو بات همکاری کنه😘

برای قاب نی نی دعاکن ابجی بهم گفت برج 4برم سونو تاحالا از اول بارداری سونو نرفتم

[QUOTE=62430097]برای قاب نی نی دعاکن ابجی بهم گفت برج 4برم سونو تاحالا از اول بارداری سونو نرفتم[/QUOT

برررررو خبرشو هم بهم بدیاااا منتظرتم اجی

[QUOTE=62430097]برای قاب نی نی دعاکن ابجی بهم گفت برج 4برم سونو تاحالا از اول بارداری سونو نرفتم[/QU ...

چند روز دیگه وقت دارم این هفته نه هفته بعد ابجی دعام کنی ها منم برات دعامیکنم ان شالله بارداری سالم داشته باشی

چند روز دیگه وقت دارم این هفته نه هفته بعد ابجی دعام کنی ها منم برات دعامیکنم ان شالله بارداری سالم ...

ایشالا تو هم اجیم...امیدت ب خدا باشه😍😍😍

استارترعزیزم یه خط سفیدمشخص افتاده؟

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰

واسه من ۱خط سفیدمشخص بودبعضیامیگفتن مثبته اماپریدشدم اماخونریزیم همش لک قهوه ای واینا

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
واسه من ۱خط سفیدمشخص بودبعضیامیگفتن مثبته اماپریدشدم اماخونریزیم همش لک قهوه ای واینا

شاید لکه بینی واسه بارداریه عزیزم

عزیزم میشه بپرسم چرا بهت دکتر لتروزول داد؟فولیکول نداشتی؟

ن اجی رفتم دکتر گفتم میخوام اقدام کنم بدون اینکه سونو بخواد ازم لتروزول تجویز کرد گفت شبی 3 تا از سه پریودیت بخور...باردار نشدی بیا ماه بعد کلومیفن تجویز کنم

شاید لکه بینی واسه بارداریه عزیزم

نه گلم گمون نکنم روزاولش خونریزی داشتم بعدشدلکای قهوه ای.البته ماههای قبلم زیادخونریزی نداشتم.ایشالاکه بارداری وبارداری خوبیم بگذرونی.واسه منم دعاکن گلم

نه گلم گمون نکنم روزاولش خونریزی داشتم بعدشدلکای قهوه ای.البته ماههای قبلم زیادخونریزی نداشتم.ایشالا ...

ایشالا ماه بعد بهمون خبر خوش بدی اجی😍😘