2777
2789
عنوان

تست بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آها..منم دوماهه شبی دوتا لتروزول خوردم و آمپول زدم ولی متاسفانه نشده تا الان

من ک با ی دوره لتروزول مث اینکه جواب داده...البته اگه بیبی چک بعدی نزنه تو ذوقمممم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
من ک با ی دوره لتروزول مث اینکه جواب داده...البته اگه بیبی چک بعدی نزنه تو ذوقمممم

بی بی چک قطره چکونی بگیر ادرار اول صبح از خواب بیدارشدی بعد ان شالله مثبت بود برو ازمایش

هفت هفته همش لکه بینی دعاکن ابجی 

نگران نباش نفس...اصلانم استرس نداشته باششششش...لکه بینی تا ی حدیش عادیه اصن

چون من زخم دهانه رحم داشتم چندماه قبل دکترفریز نکرد برام ..ابجی توبارداری..چندروز پیش یه نفر میگفت پروزسترون زده برای عادت بشه بعد ده روز دیده نشده حالا که تست زده مثبت بوده میبینی  برای خدا همه چی اسونه

استرسخیلی بده برام دست خودم نیست..ابجی تو خونه تنهام شوهرم سرکاره از سرکارمیاد بایدبشینه یکم کارخونه کنه 

استرسخیلی بده برام دست خودم نیست..ابجی تو خونه تنهام شوهرم سرکاره از سرکارمیاد بایدبشینه یکم کارخونه ...

وظیفشعهههه خووو...تو بارداری الانننن

وظیفشعهههه خووو...تو بارداری الانننن

اره ابجی من ازبو غذا متنفرم حداقل کسی نیست غذا درست کنه همش بیرونم براخوردن فقط سلامتی بچم برام مهمه دکتربهم گفت سخت باردارشدی تو دلم گفتم من به معجزه خداایمان داشتم