2777
2789
عنوان

تست بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 67 پست
ن اجی رفتم دکتر گفتم میخوام اقدام کنم بدون اینکه سونو بخواد ازم لتروزول تجویز کرد گفت شبی 3 تا از سه ...

من سونو دادم.پری خیلی نا منظم شده بود حتی به 40 روزم رسیده بود.. روز 12 فولیکول نداشتم...بهم فقط دوفاستون داد .الان ماه اول اقدامم...به نطرت برم یه دکتر دیگه شاید واسم لتروزول و محرک تخمک بنویسه..یا نه

من سونو دادم.پری خیلی نا منظم شده بود حتی به 40 روزم رسیده بود.. روز 12 فولیکول نداشتم...بهم فقط دوف ...

عزیزم عجله نکن زیاد...ب دکترت بگو لتروزول بنویسه واست...ایشالا ک جواب بگیری

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به نطرت فعلا همون با دوفاستون اقدام کنم واسه سه چهار ماهی.؟من 29 سالمه

اینو باید دکترت تشخیص بده..شاید شرایط بدنت با دوفاستون بیشتر جوره ک واست نوشته دکترت

ایشالا ماه بعد بهمون خبر خوش بدی اجی😍😘

ایشالاعزیزم فدات

،نازنین پسرمامان؛😍😍😍😍🤱بابایی آرزوداشت دخترداشته باشیم،روزیکه اومدی توشکم مامان بابایی بازفکرمیکرددختری،اماته دلم میدونستم پسری،روزیکه جنسیتتوفهمیدم گریه کردم،چون منم عاشق دختربودم،امااشکم اشک شوق بود،چون انگارته دلم ارزوم بود۱کپی کوچولوازبابات داشته باشم،بابایی الان باتموم وجودش عاشقته ومیگه فکرنمیکنم اگه دختربودانقدعاشقش میشدم،نفس مامان تاقبل ازتوما فقط نفس میکشیدیم،ارشای عزیزم عزیزترینی،هیچ کس به اندازه توبرام عزیزنیست،باتمام وجودم میپرستمت وروزی هزاربارسربه سجده میذارم،الهی خدااین حال قشنگوسهم دل همه خاله هابکنه😍😍😍😍😍مشاورخانواده،اگه کسی مشکلی مسئله ای داره میتونه پیام بده،همین که حال دلتون کمی روبراه بشه برام کافیه😘😘🥰
فداتشم اجیممم😍😍😍😘اما معلوم نیس...شاید نباشم

براچی نباشی اگه بی بی ات مدیکور نباشه مطمین باش بارداری چون اون کاذب بقیه خوبن

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
براچی نباشی اگه بی بی ات مدیکور نباشه مطمین باش بارداری چون اون کاذب بقیه خوبن

اره مدیکور نبود تستم...ولی خب اجی 5 روز قبل از پریودی خیلی زوده واسه مثبت شدن تست ب نظرم

اره مدیکور نبود تستم...ولی خب اجی 5 روز قبل از پریودی خیلی زوده واسه مثبت شدن تست ب نظرم

نه عزیز من همیشه ذوق میکردم زود منفی شده ولی همش درست بود خییلیا ۵روز به موعد فهمیدن باردارن

بخاطر همین کمرنگ هررروز پررنگ ترمیشه

امیدوارم سالم وصالح باشه

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔