2777
2789
عنوان

تست بیبی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 67 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وای هاله داره مثبت عشقم‌خوشا به سعادتت امروز دومین بارداری شنیدم الیش دختر خالم خیلی خوشجال یمشم میش ...

فداتشم اجیممم😍😍😍😘اما معلوم نیس...شاید نباشم

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
گلم من فقط؟ی ماه...سایز فولیکولمم نمیدونم چون سونو ندادم..دکترم گف این ماه لتروزول بخور اگه باردار ن ...

خب من کلومیفن ولترزول خوردم امپولم زدم توروخدا برام دعا کن مرسی فدات...بازم تبریک میگم

دکترم گفت نمیدونم والا😄

عزیزم انشالله ک بارداری من خودم عاشق دو قلوام😍

یه زمان خیلی از رنگ عوض کردن آدما غصه می‌خوردم  ولی امروز فقط بهشون می‌خندم. دیدم که پول فایده نداشت، شهرت کافی نبود، دیدم موفقیت‌های پر‌سر و صدا هم عمری داره و فقط شخصیتته که می‌مونه برات.  می‌خندم به تصورات خودم، که هربار از نگاه من چقدر اون آدمها بزرگ‌ به نظر می‌رسیدن و تهش مثل یک حباب به اشاره ای از روزگار، تموم!
یه بیبی چک بگیر با ادرار صبح فردا یا پس فردا امتحان کن اگه مثبت بود برو آز انشاالله که به سلامتی مثب ...

اره شنبه بیبی میزنم...شایدم این مثبت کاذب باشه چون 5 روز قبل از پریودم بوده

خب من کلومیفن ولترزول خوردم امپولم زدم توروخدا برام دعا کن مرسی فدات...بازم تبریک میگم

خواهری ایشالا این ماه خبر خوش یشنویم ازت😍😍😘