2777
2789
عنوان

عفونت در بارداري توروخدا بيايد

347 بازدید | 44 پست

خانمها من هفته ١٢ هستم الان ديدم ترشحام رنگ سبزن تا حالا تو عمرم نداشتم خيلي ميترسم چيكار كنم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍

برو دکتر حتما خیلی زود

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برو دکتر

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

غم به دلت راه نده من هفت ماهمه هشت ماهه عفونت دارم هر قرصی هم بگی خوردم فایده نداره

ولی شکر خدا بچه تا الان سالمه امیدوارم تا آخرش هم سالم باشه

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
حتما برید پزشک بهتون دارو میده من از اول بارداریم همش عفونت پیدا میکنم دکترم میگه طبیعیه همه پیدا می ...

واقعا؟

خطرناك نيس؟

من دفعه اولمه ترشح سبز ديدم

یعنی میخوای نری😐

نه واقعا حالم نيس تو ماشين ميشينم بك ميبينم دكتر شمارشو بهم داده كه ازش بپرسم ولي انلاين نيس حالا پاشم دوساعت راهو برم كه ميميرم

ترشح سبز یعنی عفونت شدید حتما برو‌دکتر همه بدنا مثل هم‌نیست شاید برا یکی مشکلی پیش نیاد برایکی بیاد حتما برو‌

بدانیدو اگاه باشید ک قطع دسترسی از رگ گردن ب شما نزدیکتر است😏                عضویت:95.10.29              ساری ایران✌🏻
دکتر من گفت خودتو خوب بشور و خشک کن. تا هفته 20 گفت داروواسه بچه خوب نیست. منم آب نمک میشورم وخوب خو ...

اهان مرسي

خارش و سوزش و اينامً ندارم اصلا