2777
2789

برو دکتر عصر حتما

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باهمون پزشکی که تحت نظرش هستیدصحبت کنیدباهاش تماس بگیرید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یعنی خطرناکه؟

وا دارن میگن برو دکتر میگی یعنی خطرناکه؟ن پس الکی میگن بری

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

شیاف بخر از داروخانه بزن....روزی سه چهارلیوان اب سیب بخور برای لکه بینی خوبه دستشویی حتما فرنگی برو..نمازت نشسته بخون حتما....بغیر کاراری ضروری اصلا از جات بلند نشو بیشتر بخواب تا ان شاا بهتر بشی منم پنج هفته بودم لک بینی کردم رعایت نکردم سنگینی بلند کردم بچم سقط شد

خدایا کنجدم نگه دار برام
شیاف سیکلوژست بزار  اگر جلوشو بگیری قطع میشه دست دست نکن

منو شما یروز فاصلمونه😍

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
وا دارن میگن برو دکتر میگی یعنی خطرناکه؟ن پس الکی میگن بری

اخه من زنگ زدم دکترم جواب نداد به دستیارش زنگ زدم گفت طبیعی هست اوایل چون قلب تشکیل نشده هنوز نمیشه شیاف بدیم باید استراحت کنی

شیاف بخر از داروخانه بزن....روزی سه چهارلیوان اب سیب بخور برای لکه بینی خوبه دستشویی حتما فرنگی برو. ...

دقیقا عین من

الان دوباره حامله شدم دیدم به لکه بینی افتادم خودم سر خود شیاف گذاشتم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕