2777
2789
اخه من زنگ زدم دکترم جواب نداد به دستیارش زنگ زدم گفت طبیعی هست اوایل چون قلب تشکیل نشده هنوز نمیشه ...

قلبش تشکیل شده مطمئنن.من با شما سه روز اختلاف دارم چند روز پیش رفتم بود.دستیارو ول کن برو دارو خونه خودت شیاف بخر بزن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یعنی خطرناکه؟

نه استرس نگیر چون ما نمیدونیم بهتره بری دکتر

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه من زنگ زدم دکترم جواب نداد به دستیارش زنگ زدم گفت طبیعی هست اوایل چون قلب تشکیل نشده هنوز نمیشه ...

وا چه چرت گفته لک بینی از نشونه های سقطه مثل من....مگه چن هفته ای

زندگی زیبا و مثبت از ذهنی زیبا و مثبت ساخته می شود

سری قبل به منم همینهارو گفتن انقدر تا ازمایش بتارو هی تکرار کنم و هی برم پیش این دکتره اخر دیر شد لکه بینیم تبدیل شد به خون ریزی سقط شد

این سری اما هفته ۴ به لکه بینی افتادم خودم شیاف استفاده کردم کم کم لکه بینیمم کمتر شد قلب هم تشکیل شد الانم مرتب ۱۲ ساعت میزارم

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
دقیقا عین من الان دوباره حامله شدم دیدم به لکه بینی افتادم خودم سر خود شیاف گذاشتم

منم ماه دیگه باید اقدام کنم خیلی میترسم نمیدونم چرا همه حاملگی ها اینطوری شدن همه لک بینی میکنند...خوب کاری کردی من خورد تو سیزده بدر هیچکی نبود به دادم برسه😣

خدایا کنجدم نگه دار برام
باشه حتما  اسم شیاف میشه بگین

سیکلوژست

حتما بخر پشت گوش ننداز

مقعدی هم بذار

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
قلبش تشکیل شده مطمئنن.من با شما سه روز اختلاف دارم چند روز پیش رفتم بود.دستیارو ول کن برو دارو خونه ...

منم مطمئنم قلبش تشکیل شده

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
الهییی من اصلا کاری نکردم یکسره خوابیدم

نه من عید بود قبلش کلی خونه تکونی و مسافرت و تا اومدم بفهمم حامله ام سقط شد ...ان شاا برای تو بمونه راستی زیادم حموم نرو اب گرم هم به خودت نگیر

خدایا کنجدم نگه دار برام
منم مطمئنم قلبش تشکیل شده

شما نرفتی سونو قلب؟