2777
2789
چرا شش هفتگی رفتم تشکیل شده بود  شما چی رفتی ضربان قلبش اگه رفتی چند بود

من رفتم اما بهم ضربانشو نگفت فقط گفت تشکیل شده وصداشو گذاشت گفتم ضربانشم بگو گفت نمیگیم😡😡😡😡

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رفتم اما بهم ضربانشو نگفت فقط گفت تشکیل شده وصداشو گذاشت گفتم ضربانشم بگو گفت نمیگیم😡😡😡😡

واسه من صداشو نزاشت گفت تازه تشکیل شده نمیزارم براش ضرر داره ضربانش ۱۲۱ بود 

شما هم لک بینی داری؟

لطفا فقط یه صلوات برای سلامتی اقا امام زمان💕 
واسه من صداشو نزاشت گفت تازه تشکیل شده نمیزارم براش ضرر داره ضربانش ۱۲۱ بود  شما هم لک بینی دا ...

اخی عزیزم😍😍😍نه عزیزم من اصلا لک بینی نداشتم

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕
یروز مونده به پری زدم منفی بود بعدش هفت روز عقب زدم  مثبت شد

آها اخه من ۵ماهه عروسی کردم ۳ماهشو جلوگیری داشتم ۲ماه بعدشم اقدام جدی نداشتیم یعنی قصد بچه رو نداشتیم در اصل ولی الان ۵روزه عقب انداختم روز سوم بیبی زدم منفی بود نمیدونم علت تاخیریم چیه سابقه نداشت اخه

لکه بینیم قطع شده الان ولی بله منتظرم  دیروز وارد هفته ۶ شدم رفتم سونو واژینال گفت زود اومدی ه ...

منم باید شنبه برم لکه بینیم چندقطره بود لباس زیرم هیچی نبود بعد الان رفتم سرویسم خبری نبود