maralمیسیز مدیر عضویت: 1404/03/15 تعداد پست: 695 عنوان چالششش | مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 107 پست شما چند سالگی ازدواج کردین؟ سنتی یا دوستی؟ راضی هستین؟؟ 1405/06/16 | 13:34 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 ای وااای متاستفممم..ببخشید نمیدونستم..شرمنده اگه ناراحتتون کردم🥲😔 نه ناراحت نمیشم، دیگه از این حرفا گذشته گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6894 خوشبختانه و شوربختانه نه در این موارد باید گفت خداروشکر خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 [QUOTE=422601488]درسته، کاش زودتر ازدواج کرده بودم، آدم زودتر تکلیفش روشن میشه،[/QUOTEپس زود دست بکا ... آدم از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 در این موارد باید گفت خداروشکر نمیدونم، شاید اگه بچه داشتیم کار به جدایی نمیکشید، و اژ طرف دیگه، ممکن بود جدایی اتفاق بیفته، و بچه یا بچه ها ضربه میخوردن گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6894 آدم از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره😂 متاسفانه آدم دیگه میترسه به کسی اعتماد کنه و از تکرار گذشته واهمه داره انشاالله یه بخت خوب قسمتتون بشه خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 9573 نه ناراحت نمیشم، دیگه از این حرفا گذشته بازم شرمنده 🙏🌹ایشالا ازین ب بعد موفق باشید پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6894 نمیدونم، شاید اگه بچه داشتیم کار به جدایی نمیکشید، و اژ طرف دیگه، ممکن بود جدایی اتفاق بیفته، و بچه ... الان چندسالتونه خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 متاسفانه آدم دیگه میترسه به کسی اعتماد کنه و از تکرار گذشته واهمه داره انشاالله یه بخت خوب قسمتتون ب ... درسته، البته همش هم موضوع اعنماد نیست، آسودگی و راحتی از خیلی امر و نهی ها و اوامر هست، ولی بالاخره تمهایی به دلایل مختلف آزار دهنده س گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 بازم شرمنده 🙏🌹ایشالا ازین ب بعد موفق باشید دشمنت شرمنده باشهممنونم ازت🙏🏼 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
saliteh عضویت: 1405/02/30 تعداد پست: 9573 دشمنت شرمنده باشهممنونم ازت🙏🏼 خواهش میکنم دادا🫡🫡🫡 پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 الان چندسالتونه قطعا از سی بیشترم😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6894 درسته، البته همش هم موضوع اعنماد نیست، آسودگی و راحتی از خیلی امر و نهی ها و اوامر هست، ولی بالاخره ... ببخشید میتونم تو خصوصی چندتا سوال بپرسم البته اگه مشکلی ندارین نمیخوام باعث اذیتتون بشم خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
ماهیتپلی عضویت: 1402/05/01 تعداد پست: 6894 قطعا از سی بیشترم😂 میدونم خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 ببخشید میتونم تو خصوصی چندتا سوال بپرسم البته اگه مشکلی ندارین نمیخوام باعث اذیتتون بشم خواهش میکنم، ولی اگه سوال خیلی شخصی باشه ممکنه خیلی دقیق جواب ندم گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون
متین__اکبریان عضویت: 1402/10/16 تعداد پست: 11653 تاپیک استارتر رو به فنا دادیم😂 گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون