2777
2789
فکر میکردم مردا کلا یه رو دارن نمیدونستم یه روی سگ و بداخلاق یه روی گربه پشت به خاک نمیدن یه روی میم ...

من شوهرم گرگ تو خونست گوسفند بیرونه

لاله برا بقیه برا برادراش وقتی نحقیرش میکنن ولی واسه من تنها زبون داره

من شوهرم گرگ تو خونست گوسفند بیرونه لاله برا بقیه برا برادراش وقتی نحقیرش میکنن ولی واسه من تنها زبو ...

خیلی از مردا همینن ضربه رو همسرشون میخوره و اذیت میشه

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بازم شرمنده 🙏🌹ایشالا ازین ب بعد موفق باشید

بجز دو مورد در حد لالیگا و خاکستر نشینی، از این به قبل هم موفق بودم😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

بجز دو مورد در حد لالیگا و خاکستر نشینی، از این به قبل هم موفق بودم😂

😄😄😄😄وای

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

خیلی از مردا همینن ضربه رو همسرشون میخوره و اذیت میشه

ایقد پسته ک تو بارداری همش کتک زد منو دیگ ماه اخر لطف کرد کاری بهم نداشت بازم بعد زایمان کتکم زد شیر زجر میدادم بچمو دیگ ندادم گذاشنم شیرخشک بخزه ک پاره بشه

ایقد پسته ک تو بارداری همش کتک زد منو دیگ ماه اخر لطف کرد کاری بهم نداشت بازم بعد زایمان کتکم زد شیر ...

گاهی آدم شرمش میاد که بگه با بعضیها همجنسه🙈🙈🤦🏼♂️🤦🏼♂️

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

😄😄😄😄وای

نخند موضوع جدیه 😂 😂

چند بار دوران سختی رو گذروندم، یکیش همین موضوع جدایی بود، به علل مختلف و سببی خیلی سخت بود

ایقد پسته ک تو بارداری همش کتک زد منو دیگ ماه اخر لطف کرد کاری بهم نداشت بازم بعد زایمان کتکم زد شیر ...

چقد نامرد و بی وجوده زورش به زن میرسه اگه راست میگه بره به هم جنس خودش ابراز قدرت کنه

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

نخند موضوع جدیه 😂 😂 چند بار دوران سختی رو گذروندم، یکیش همین موضوع جدایی بود، به علل مختلف و سببی ...

ببخشید منظوری نداشتم🥲🥲ای بابا واقعا سخته درکتون میکنم ..اما ازین ب بعد رو باید سرپاشید ک بتونید موفق بشید..هرچند ک همین پاشیده شدنم سخته🫠😄

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

ببخشید منظوری نداشتم🥲🥲ای بابا واقعا سخته درکتون میکنم ..اما ازین ب بعد رو باید سرپاشید ک بتونید مو ...

الحمدالله به لطف خدا خیلی وقته پاشیده شدم، ولی هنوز اثرات اون مشکلات تو زندگیم نمود داره

الحمدالله به لطف خدا خیلی وقته پاشیده شدم، ولی هنوز اثرات اون مشکلات تو زندگیم نمود داره

خب پسسسسس خداروشکررررر..ایشالا ک اثرات هم کم کم با مروز زمان از بین میره..زمان حلال مشکلاته

خب پسسسسس خداروشکررررر..ایشالا ک اثرات هم کم کم با مروز زمان از بین میره..زمان حلال مشکلاته

دقیقا

کلمه ی انسان با نسیان و فراموشی همخانواده س، که اگه فراموشکار نبودیم، اتفاقات لد ومنفی زندگی، خرد و خمیرمون میکرد

دقیقاکلمه ی انسان با نسیان و فراموشی همخانواده س، که اگه فراموشکار نبودیم، اتفاقات لد ومنفی زندگی، خ ...

چقد جمله ی حقی بود ..افرین👌🏼👌🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼