2777
2789
ای وااای متاستفممم..ببخشید نمیدونستم..شرمنده اگه ناراحتتون کردم🥲😔

نه ناراحت نمیشم، دیگه از این حرفا گذشته

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

[QUOTE=422601488]درسته، کاش زودتر ازدواج کرده بودم، آدم زودتر تکلیفش روشن میشه،[/QUOTEپس زود دست بکا ...

آدم از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره😂

گر از بسیط زمین عقل منعدم گردد به خود گمان مبرد هیچ کس که نادانم. یعنی سر جدت اول یه کم فکر کن بعد حرف بزن و خودتم از همه داناتر و عاقلتر ندون

در این موارد باید گفت خداروشکر

نمیدونم، شاید اگه بچه داشتیم کار به جدایی نمیکشید، و اژ طرف دیگه، ممکن بود جدایی اتفاق بیفته، و بچه یا بچه ها ضربه میخوردن

آدم از یه سوراخ دوبار نیش نمیخوره😂

متاسفانه آدم دیگه میترسه به کسی اعتماد کنه و از تکرار گذشته واهمه داره انشاالله یه بخت خوب قسمتتون بشه

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

نه ناراحت نمیشم، دیگه از این حرفا گذشته

بازم شرمنده 🙏🌹ایشالا ازین ب بعد موفق باشید

پروف خودمم..خواستن من شجاعت میخواد❤️...داشتنم لیاقت🤌...که نصیب هر کسی نمیشه...😉:)

متاسفانه آدم دیگه میترسه به کسی اعتماد کنه و از تکرار گذشته واهمه داره انشاالله یه بخت خوب قسمتتون ب ...

درسته، البته همش هم موضوع اعنماد نیست، آسودگی و راحتی از خیلی امر و نهی ها و اوامر هست، ولی بالاخره تمهایی به دلایل مختلف آزار دهنده س

بازم شرمنده 🙏🌹ایشالا ازین ب بعد موفق باشید

دشمنت شرمنده باشه

ممنونم ازت🙏🏼

درسته، البته همش هم موضوع اعنماد نیست، آسودگی و راحتی از خیلی امر و نهی ها و اوامر هست، ولی بالاخره ...

ببخشید میتونم تو خصوصی چندتا سوال بپرسم البته اگه مشکلی ندارین نمیخوام باعث اذیتتون بشم

خاطره هات منو ول نکردن ، من هنوز از تو دل نکندم 💔

ببخشید میتونم تو خصوصی چندتا سوال بپرسم البته اگه مشکلی ندارین نمیخوام باعث اذیتتون بشم

خواهش میکنم، ولی اگه سوال خیلی شخصی باشه ممکنه خیلی دقیق جواب ندم