2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 76 پست
خوشحال میشم اگه جواب گرفتی بهم بگی عزیزم

یادم بمونه حتماً

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چخووووبخوشحالم نتیجه گرفتیولی من خیلی بابت اون آزمون استرس دارم که نشهآخه مشاور م گفت بعیده بشه

عزیزم هیچی با قانون جذب نشد نداااره ترس به دلت راه نده و مطمئن باش که میشههه فقط خودتو تو موقعیتی تصور کن که انگاار شده

خودتم تلاشتو کن بخون یه چیزایی

من همسرمو با همین قانون جذبش کردم و واقعا یه زندگی رویایی دارم دقیقا همون چیزی که تصورش کردم

طرز فکر آدم باید خیلی مثبت باشه تا نتیجه خوب هم بگیره

من متاسفانه استرسم نگرانیام خیلی شدیدع همیشه

هیچ بهونه ای برای بی ادبی وجود نداره؛ مریضی درمان شو، بی ادبی تربیت شو عـــزیــــزم💅🏻 پسر بچه های زن ستیز و پیکمی ها تو تاپیکای من نیان.

عزیزم هیچی با قانون جذب نشد نداااره ترس به دلت راه نده و مطمئن باش که میشههه فقط خودتو تو موقعیتی تص ...

نه گذشته دیگه

الان فقط منتظر نتیجه م

امیدوارم نتیجه بگیرم

[QUOTE=422575326]اون ۵ روز ، در هر روز ۵۵ تا ؟[/QUOTEاون اون ۵ روز ۵۵ بار فقططط یه خواسته رو بکوب می ...

نه منظورم اینه که تو هر یک روز ۵۵ بار باشه که برا ۵ روز میشه ۵×۵۵ =۲۷۵ تا

یا ن جمع کلش برا ۵ روز بشه ۵۵ تا

عشقم شاید بخاطر این بوده معتقد نبودی یا اصولشو نمیدونستی

آره من هیچوقت اینجور تمرینی انجام ندادم

ولی اونموقه خیلی معتقد بودم، خیییییییلی زیاد بهش باور داشتم

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

قبلا منم کتابهای زیادی خونده بودم راجبش ولی بعدش دیگه ول کردم چون بیشتر مطالعه کرده بودم سردرگم میشدم و مطالب ضد و نقیض زیاد میدیدم

مثلا یه جا خونده بودم لحظه رسیدن به هدف رو باید تصور کرد انگار که رسیدی ، بعد یه جا دیگه میخوندم اگه به لحظه رسیدن زیاد فکر کنی مغزت و کائنات فکر میکنن رسیدی و دیگه نیازی به اون مورد نداری

عزیزم اسم این قانون ۵۵۵ یا همون ۵ در ۵۵اینطوریه که یه خواسته رو دقت کنین فقط یکی ۵۵بار در ۵ روز مینو ...

من نفهمیدم باید توی زمان حال باشه یعنی چجوری؟

کاش برام یه مثال میزدی گلی

نیست در شهر نگاری که دل ما ببرد

ممنون استارتر،تاپیکت بهم امید دادمن خودم سالها پیش خیلی مینوشتم ولی سالها بود،بی دل و دماغ بودمشروع ...

قربونت بشم عزیزم امیدوارم تو همه مراحل زندگیت موفق باشی و بترکونی خوشگلم