2777
2789

نواحی خصوصی که کسی حق نداره ببینه و دست بزنه

قدرت نه گفتن

اینکه اگه کسی از طرف من اومد گفت منو مامان بابات فرستاده بهش اعتماد نکنه

اگه گم شد یه جا وایسه تا پیداش کنم

کلا اگه بچه با اعتماد بنفس بار بیاد احتمال آسیبش کمتر میشه چه روحی چه جنسی

یه صلوات برای شفای تمام بیماران

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بچه هام و از ۲سالگی شون با لباس حموم میبرم. از همون کوچیکی بهشون یاددادم اجازه ندن کسی به اندام خصوصی شون دست بزنه. به هیچ عنوان حتی جلوی من و پدرشون لباس عوض نمیکنن، میرن تو اتاق عوض میکنن. من و همسرم جلوی بچه ها خیلی رعایت میکنیم و رفتارهای جنسی نداریم. محبت و بوسه روی صورت و داریم ولی رفتارهای دیگه نه. ضمنا جلوی بچه ام هیچوقت نمیریم اتاق درو ببندیم. کاری که خیلیا میکنن

زنانی که کتاب میخوانند برای جوامع نابرابر و مردسالار خطرناکند. زیرا آنان با مطالعه میتوانند دنیایی بهتر را تصور کنند و برای بوجود آوردنش مبارزه کنند........برتراند راسل

اگر بچه هاتون نگی بلاخره تو مقطع راهنمایی میفهمه البتاه اگر بهش بگی ممکنه بره بقیه بگه

اونوقت ممکنه اشتباهی بفهمه

قرار نیست به بچه کوچیک فلسفه لک لک هارو توضیح بدی

اونقدری بهش یادبدی که مواظب خودش باشه کسی اذیتش نکنه و بتونه بهداشتش رو رعایت کنه و بخاطر کنجکاوی به خودش آسیب نزنه

اونوقت ممکنه اشتباهی بفهمه قرار نیست به بچه کوچیک فلسفه لک لک هارو توضیح بدیاونقدری بهش یادبدی که مو ...

بله باید در حدی بهش یاد بدی که جا هایی خصوصی کسی نباید ببینه و اینا من اگر بچه داشتم قفل کودک براش میزدم