2777
2789
عنوان

قانون جذب

| مشاهده متن کامل بحث + 614 بازدید | 76 پست
من نفهمیدم باید توی زمان حال باشه یعنی چجوری؟کاش برام یه مثال میزدی گلی

مثلا یه خواسته رو مثال بزنم

مثلا تو میخوای به یه چی برسی باید نوشتت جوری باشه که انگار واقعا رسیدی به اون چیز

مثلا خدایا شکرت که خونهی دلخواهمو خریدم یا مثلا خدایا شکرت فلان مشکلات زندگیم رفع شد و خوشحالم

متوجه شدی عزیزم؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قبلا منم کتابهای زیادی خونده بودم راجبش ولی بعدش دیگه ول کردم چون بیشتر مطالعه کرده بودم سردرگم میشد ...

عزیزم باید حد وسط داشت تو وقتی داری مینویسی به خواستت فکر کنن جوری که انگار بهش رسیدین و دیگه فراموش کنی تا بازم وقتی میخوای دوباره بنویسی

مهم ترین راه رسیدن به هدف همین رهاییه

بله عزیزم میشه

عزیزم مرسی ازت حتما امتحان میکنم میام نتیجه شو بهت میگم

من هشت ساله یکی میخام

جدیدا شکرگذاری شروع کردم از امروز هم روش شمارو امتحان میکنم میام نتیجه شو بهتون میگم

منم برای برگشت یه خواستگارم میخوام ولی هی میگن روی شخص خاص انرژی ندین و به زور چیزی رو از خدا نخواهی ...

اتفاقا اگه از خدا نخوای پس از کی بخوای؟باید پررو باشی به خدا بگی خدایا فلان چیزو بهم بده از تو نخوام از کی بخوام

در صورتی به شخص دیگه ای نباید انرژی بدی که مثلا اون شخص ناراضی باشه بابت این موضوع چون ممکنه کارما داشته باشه

اتفاقا اگه از خدا نخوای پس از کی بخوای؟باید پررو باشی به خدا بگی خدایا فلان چیزو بهم بده از تو نخوام ...

نمیدونم میگم نکنه تو این مدت با یکی دیگه اوکی شده باشه منم انرژی بدم

خودت باش...مگه خودت چشه؟