2777
2789
عنوان

مذهبیا بیان

90 بازدید | 20 پست

من یه تایمی خیلی از خدا فاصله گرفتم حتی آتئیست شدم ولی زندگیم خوب پیش نرفت واقعا آشوبم حال دلم اصلا خوب نیست یه سوره ای یا آیه ای که حالمو خوب کنه بهم معرفی کنین یچیزی که یکم دل گرمی بهم بده و دستمو بگیره و یه شب بتونم راحت بخوابم

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

و یه شعر قشنگ

بازآ بازآ هرانچه هستی بازآ

گر کافر و گبر و بت پرستی بازآ

این درگه ما درگه نومیدی نیست

صدبار اگر توبه شکستی باز آ

لطفا اگر شب منو تو نی نی سایت دیدید بهم یاداوری کنید که وقت خوابه

نماز

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
مذهبی نباش انسان آزاده باش

مذهبی چرا نباشه؟

مگه کسی که مذهبیه بده

میدونم میگید سعی کنه انسان مهربان و دل صافی باشه

ولی ربطی نداشت

منم همینه شرایطم از وقتی از خدا فاصله گرفتم دلم قرارنداره ولی به کسی آسیب نمیرسونم

و من یتوکل علی الله فهو حَسبه

به خدا توکل کن خدا کافیه برات❤️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

چجوری یعنی ؟ اخه این نامردا یکاری کردن از دین بیزار شیم ولی من به هر دری میزنم یکم بهتر شم

شکرگذاری کن ذکر یاحق بگو ولی تقصیر اون نامردا ننداز کلا دین همینه هر دینی

خودم و خدام💌

چجوری یعنی ؟ اخه این نامردا یکاری کردن از دین بیزار شیم ولی من به هر دری میزنم یکم بهتر شم

ادیان بد نیستن

انسانها بدش میکنن

اگر منظورت با ح ک و م ت ه باید بگم ر ه به ر انسان شریفی بود

ولی این جماعت بی شرف دارن خرابش میکنن

سعی کن تفکری پیدا کنی که وابسته نباشه مثلا الان میگی از دین بیزار شدم