2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 40 پست

در نظر بگیر بیمار آلزایمری روز به روز شرایطش بدتر میشه حتی پوشکی هم میشن خیلیاشون ، فقط الان رو نبین ، پنج سال دیگه رو هم ببین

اگر با خونه نشینی و پرستاری از بیمار سخت مثل آلزایمر مشکل نداری قبول کن ثواب هم داره ولی اگر بعدا پشیمون بشی راهی نداری دیگه میشه وظیفت باید از خیلی برنامه های خودت بزنی بخاطر بیماری ایشون

با چشم باز و مشورت انتخاب کن عجله نکنید

فقط 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس لذت کنارهم بودنوببر

آره

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نمیان بقیه خونه خودش خیلی بهمون دوره البته به همه مون دورهبعد زنای اونا قبول نمیکنن بیان پیشش

تصمیم سختیه،خدا اندازه دلت بهت بده

ولی اگ اوردی خونه خودت جوری برخورد کن ک خونت پاتق نشه

هر روز هر روز همه بیان شام و ناهار باشن

از قبل ب شوهرت بگو

عسیسم ماچ به قلبت💋

قربونت برم

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

در نظر بگیر بیمار آلزایمری روز به روز شرایطش بدتر میشه حتی پوشکی هم میشن خیلیاشون ، فقط الان رو نبین ...

همسرم و برادراش گفتن خانه سالمندان ولی پدرشوهرم گفت مگه من مردم من مجبورم برم روستا ولی نه اجازه نمیدم ببریدش خانه سالمندان

ولی خب من میگ دلش میشکنه چهارتا بچه بزرگ کرده که ببرنش خاله سالمندان

اگه مطمئنی شوهرت تا اخرکار وظیفت نمیبینه قبول کن وگرنه اگه بخواد وظیفت بشه واقعا اذیت میشی اگر قبول ...

من مادربزرگم رو از ته دلم خواستم کمکش کنم و کردم. بچه هاش جای دستت درد نکنه تازه میگفتن چرا تو میکنی و باید بابات بکنه. بابامم میکرد و منم اضافه میکردم ولی خب

بابام اولاش دست بوسی و باریکلا و مریم مقدسی و اینا بعدش کم کم وظیفه ام دونست درحدی که بعد از یه مدتی که خسته شدم و تصمیم گرفتم دیگه انجام ندم بهم فحش هم میداد!

مادربزرگمم اولش میگفت افرین و اینا بعد اونم وظیفهام میدونست و ظهر از خونشون اومده بودم عصر زنگ زده بود بابام ک دخترت رو بیار پشتما بماله یعنی قشنگ نوکر دربست شده بودم

منم تا یه جایی برا خدا کردم و بعد کم کم دیدم دیگه برا خدا انجام نمیدم برای زور و تورودروایسی و این چیزاست منم دیگه فایده نداره نه ثواب داره نه هیچی فقط اذیت شدن پس دیگه انجام ندادم با اینکه خیلی اذیتم کردند اما راضی ام.

تصمیم سختیه،خدا اندازه دلت بهت بدهولی اگ اوردی خونه خودت جوری برخورد کن ک خونت پاتق نشههر روز هر روز ...

حتما مرسی عزیزم

به خاطر همسرم میگم قبول کنم

نه به خاطر کسی قبول نکن، قرار نیس کاپ طلایی بدن بهت خوب فکر کن،اینکار فقط مسئولیت مظاعفه برای تو

دو روز دیگه خسته بشی نمیشه بزنی زیرش ،پشیمونی نداریم ،مخصوصا آلزایمر که اواخر به جایی میرسه که اختیار خودشم نداره حاضری بی منت کنارش باشی ؟ تازه بقیه ام نمیگن دستت درد نکنه با چیزایی که خودت گفتی احتمالا قراره بگن وظیفه ات بوده تازه کم کاری هم میکنی

همه بچها در قبال مادرشون وظیفه دارن یه کاری کنید بقیه هم خودشونو مسئول بدونن

نه به خاطر کسی قبول نکن، قرار نیس کاپ طلایی بدن بهت خوب فکر کن،اینکار فقط مسئولیت مظاعفه برای تو دو ...

البته که من شاغلم سه تا بچه هم داریم یه دختر دارم که دختر شوهرمه دوتا پسر دوقلو هم دارم

شوهرم که نه اصلا باهام اینطوری نیست خیلی بهم اهمیت میدهاصلا الان که خانواده ش جرئت ندارن بهم حرف بزن ...

الهی شکر

ببین اصلا ازت مشورت میخواد یا نه همینجوری بدون مشورت میگه بیاد اینجا

و اینکه ازت پرسید بگو تا چه حد باید کمکشکنم ببین ته تهش رو کجا میبینه واقعا توقع داره تو همه کاری براش بکنی؟ حتی پوشک یا حاضره یه پرستاری چیزی بگیره و...

نمیدونم منظورم رو درست رسوندم یا نه ولی ببین تفکر خودت کجاست تفکر همسرت کجا و تا چه حدی ازت توقع داره

الهی شکر ببین اصلا ازت مشورت میخواد یا نه همینجوری بدون مشورت میگه بیاد اینجاو اینکه ازت پرسید بگو ت ...

ممنون از راهنماییت قشنگم

فعلا بهم نگفته چون داشت با برادرش حرف میزد من اتفاقی شندیم ولی خب پوشک فکر نکنم از من انتظار داشته باشه چون بچه هاهم پوشک میکنم هی ميگه واقعا خدا میدونسته هر وظیفه ای رو به کی بده من اگر به جای تو باشم دست نمیزنم چطور دلت میاد😆